ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ENTERTAINMENT

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Τα πρώτα πλάνα της τηλεοπτικής Diana είναι γεγονός!

Μετά από πολλές ανακοινώσεις και νέα για τον τέταρτο και τονς δύο επόμενους και τελευταίους κύκλους του ''The Crown'', έχουμε επιτέλους κάτι ''χειροπιαστό''. Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο teaser του τέταρτου κύκλου, ανακοινώνοντας πως η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί στις 15 Νοεμβρίου. 

Όπως είναι λογικό, το teaser επικεντρώνεται στο δυνατό χαρτί του κύκλου, δηλαδή την Diana, παρουσιάζοντας πλάνα από τον γάμο της με τον Κάρολο και ένα νυφικό φόρεμα που εκ πρώτης όψεως μοιάζει απίστευτα με το πρωτότυπο που φόρεσε η πριγκίπισσα. Παρόλο που σε καμία από τις σκηνές δεν φαίνεται καθαρά το πρόσωπο της Emma Corrin (που υποδύεται την Lady Di στον τέταρτο κύκλο), βλέπουμε γρήγορα πλάνα από μεγάλες στιγμές της ζωής της.

Δείτε το teaser.

Εκτός από την Corrin και την Olivia Colman, στο teaser βλέπουμε και το μισό πρόσωπο της Gillian Anderson που θα υποδυθεί τη Margaret Thatcher. Παρ' όλα αυτά η Corrin δεν θα συνεχίσει στο ρόλο και στις επόμενες σεζόν αφού, όπως ανακοινώθηκε, η Elizabeth Debicki θα αναλάβει το ρόλο για τις επόμενες εμφανίσεις της εμβληματικής πριγκίπισσας στη σειρά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
netflix  |  diana  |  σειρές  |  the crown  |  emma corrin  | 

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ