ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ENTERTAINMENT

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Τα σχέδια της Disney

Σύμφωνα με το ''Variety'', ο Jude Law ίσως ετοιμάζει βαλίτσες για... τη Χώρα του Ποτέ! Ο γνωστός ηθοποιός, που τα τελευταία χρόνια γνωρίζει επιτυχία ως Lenny Belardo / Πάπας Πίος ΙΒ΄στις σειρές ''The New Pope'' και ''The Young Pope'', βρίσκεται σε συζητήσεις για να υποδυθεί τον Captain Hook στην επερχόμενη live action ταινία ''Peter Pan & Wendy''. 

H ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney που κυκλοφόρησε το 1953 εξακολουθεί, μέχρι σήμερα, να είναι η πιο επιτυχημένη μεταφορά του βιβλίου του J.M. Barrie για τον Peter Pan, το αγόρι που δεν μεγαλώνει και τα παιδιά που παίρνει μαζί του στον μαγικό κόσμο της Χώρας του Ποτέ. Πολλά στούντιο παρουσίασαν τις δικές τους εκδοχές, (π.χ. το ''Hook'' του Steven Spielberg με τον Robin Williams και το ''Pan'' με τον Hugh Jackman) αλλά δεν γνώρισαν ιδιαίτερη επιτυχία στο box office. Όπως συμπληρώνει το Variety, η ταινία προορίζεται για τη μεγάλη οθόνη και όχι για το DisneyPlus. 

H αλήθεια είναι πως η ανακοίνωση της ταινίας έρχεται μετά από μια πολύ επιτυχημένη χρονιά για τις live action μεταφορές της Disney, με το ''Aladdin'' και το ''The Lion King'' συγκέντρωσαν $1 δισεκατομμύριο στο box office, και ήδη σχεδιάζουν το σίκουελ του ''Aladdin''. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ