ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ENTERTAINMENT

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια;

Είναι δεδομένο πια ότι το ''Gossip Girl'' επιστρέφει με ολοκαίνουργιο καστ και νέες ιστορίες κατ' ευθείαν στο ΗΒΟ Max με 10 επεισόδια διάρκειας 1 ώρας και εδώ μαζέψαμε όσα γνωρίζουμε για την πολυαναμενόμενη σειρά. 

Η πρώτη σειρά ακολουθούσε μια ομάδα εφήβων των οποίων οι ιδιωτικές ζωές είναι στο στόχαστρο μιας ιστοσελίδας, του ''Gossip Girl'', με ''μάτια'' παντού, που βλέπει και αποκαλύπτει τα πάντα. Η μοναδική από την πρωτότυπη σειρά που θα επιστρέψει είναι η Kristen Bell, ή αλλιώς η φωνή του ''Gossip Girl'' που λατρέψαμε στις πρώτες σεζόν να λέει, εκτός των άλλων, τη διάσημη ατάκα ''you know you love me, xoxo''. 

Τα νέα επεισόδια θα λαμβάνουν χώρα οκτώ χρόνια μετά το κλείσιμο του πρωτότυπου site, και η νέα γενιά του ιδιωτικού σχολείου της Νέας Υόρκης γνωρίζουν το νέο Gossip Girl. Βασική θεματική της σειράς είναι το πώς τα social media - και η νοοτροπία της πόλης - έχει αλλάξει τα χρόνια που μεσολάβησαν από το τέλος της πρώτης σειράς. Ωστόσο δεν θα υπάρχτο ερώτημα για το ποιος κρύβεται πίσω από την ιστοσελίδα. Η ιδέα είναι πως όλοι είμαστε το Gossip Girl τώρα, ο καθένας με τον τρόπο του.

Οι δημιουργοί της πρώτης σειράς, Josh Schwartz και Stephanie Savage, θα επιστρέψουν σαν σεναριογράφοι και executive producers, και οι πρωταγωνιστές θα φοιτούν στο ιδιωτικό σχολείο που φοιτούσαν οι προηγούμενοι πρωταγωνιστές. 

H πρεμιέρα της αναπόφευκτα θα καθυστερήσει λόγω κορωνοϊού. 

''Δεν ξεκίνησαν την παραγωγή ακόμα. Ήταν στο στάδιο του pre-production και ήταν έτοιμοι να ξεκινήσουν'' δήλωσε ο διευθυντής προγράμματος του HBO Max, Kevin Reilly. Άρα, το πιο σύντομο που μπορεί να δούμε την πρεμιέρα είναι το 2021. Το νέο καστ ανακοινώθηκε και περιλαμβάνει τους Emily Alyn Lind, Eli Brown και Whitney Peak που θα είναι και οι τρεις πρωταγωνιστές, και μαζί τους θα είναι οι Johnathan Fernandez και Jason Gotay. Από το παλιό καστ, όπως είπαμε, μόνο η Bell πρόκειται να επιστρέψει, αλλά ο Chace Crawford - που υποδυόταν τον Nate Archibald - εξέφρασε ενδιαφέρον να κάνει κάποιο πέρασμα. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ