ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ENTERTAINMENT

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Από την ώρα που η Meghan Markle και ο Harry ανακοίνωσαν πως αποσύρονται από τα πριγκιπικά τους καθήκοντα για να γίνουν οικονομικά ανεξάρτητοι, ξεκίνησαν οι θεωρίες για το τι δουλειές θα κάνουν πλέον, αν θα ασχοληθούν με το Instagram και τη διαφήμιση μέσω αυτού και αν θα επιστρέψει η Markle στην υποκριτική.

Λίγες μέρες αργότερα ανακοινώθηκε πως η (πρώην;) Δούκισσα του Σάσεξ έκλεισε συμφωνία με την Disney για να δανίσει τη φωνή της σε μελλοντικές παραγωγές σε αντάλλαγμα να βοηθήσει η Disney οικονομικά μια φιλανθρωπική οργάνωση που προστατεύει ελέφαντες. Και ενώ ξέραμε πως αυτή η συμφωνία δεν έκλεισε μέσα στα λίγα 24ωρα μετά την ανακοίνωση της παραίτησής τους, δεν ξέραμε πόσο πριν ξεκίνησε να συζητά με το στούντιο παραγωγής. 

Σε ένα βίντεο που ξεκίνησε από το Twitter και πλέον κάνει το γύρο του διαδικτύου, πάμε πίσω στην πρεμιέρα του ''The Lion King'' στο Λονδίνο τον περασμένο Ιούλιο και βλέπουμε τον Harry να μιλά με τον CEO της Disney, Bob Iger, όσο η Markle βρίσκεται δίπλα, με τη Beyoncé και τον Jay-Z. 

''Ξέρεις, κάνει voice-overs'' φαίνεται να λέει ο Harry στον Iger, τονίζοντας έτσι πως η Markle θα ήθελε να δώσει τη φωνή της σε κάποια παραγωγή ''Το ήξερες; Φαίνεσαι έκπληκτος. Θα την ενδιέφερε πολύ'' συμπληρώνει βλέποντας την έκπληκτη αντίδραση του Iger. 

 

 

 

Cute.

H βασίλισσα Ελισάβετ φαίνεται πως έδωσε την έγκριση της στην παραίτηση των Σάσεξ μετά την έκτακτη συνάντηση που συγκάλεσε στο παλάτι με τον Κάρολο, τον Harry και τον William. Στην ανακοίνωση που ακολούθησε, ανακοίνωσε δημόσια πως τους στηρίζει, χωρίς ωστόσο να τους προσφωνήσει με τους μέχρι τότε τίτλους τους. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
royals  |  meghan markle  |  harry  |  ελισάβετ  |  disney  |  megxit  | 

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ