ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ENTERTAINMENT

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Τα κατάφερε τελικά ο τραγουδιστής;

Η αλήθεια είναι πως δύσκολα μπορούμε να ξεχάσουμε ή να ξεπεράσουμε το Ημίχρονο του 2020 με την Jennifer Lopez και την Shakira. Ο The Weeknd όμως ξέρει πως να δίνει ρέστα στη σκηνή και η τελευταία του μουσική περίοδος τον πάει από επιτυχία σε επιτυχία, άρα είχαμε μεγάλες προσδοκίες. 

Στο Ημίχρονο, λοιπόν, του 55ου Super Bowl, μπροστά από ένα κοινό 22 χιλιάδων, συμπεριλαμβανομένων 7,500 λειτουργών υγείας που παρακολούθησαν δωρεάν τον αγώνα, ο 30χρονος τραγουδιστής έστησε ένα σόου που παραπέμπει στο Λας Βέγκας όπως τα βίντεο των τελευταιων του τραγουδιών, χωρίς καλεσμένους - πράγμα σπάνιο για τους καλλιτέχνες του Ημιχρόνου - και χωρίς αλλαγές ρούχων. Τον είδαμε επίσης και χωρίς επιδέσμους, ουλές, πληγές ή... μπότοξ, με τα οποία εμφανιζόταν μέχρι τώρα προωθώντας τον τελευταίο του δίσκο, ''After Hours'', αλλά φρόντισε να συμπεριλάβει τους διάσημους πλέον επιδέσμους στο σόου με μια ομάδα χορευτών με καλυμμένα πρόσωπα, ντυμένοι όπως αυτός. 

Το σόου 14 λεπτών, ίσως δεν ήταν ό,τι καλύτερο είδαμε ποτέ, αλλα΄μάλλον ήταν ό,τι καλύτερο θα μπορούσαμε να δούμε εν καιρώ κορωνοϊού, με έναν από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες των τελευταίων χρόνων, με τραγούδια που σίγουρα ξέρεις και αγαπάς. 

Δείτε την εμφάνισή του. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ