ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ENTERTAINMENT

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Το τρέιλερ της σειράς ''Σασμός''

Η προώθηση των σειρών που θα προβάλλονται τη νέα τηλεοπτική σεζόν έχει ξεκινήσει και επίσημα και κάθε τόσο κυκλοφορούν νέα τρέιλερ προετοιμάζοντάς μας περίπου για το τι θα δούμε. 

Το τρέιλερ της δραματικής σειράς του Alpha ''Σασμός'' παρουσίασε ένα εντυπωσιακό τρέιλερ, που παρουσιάζει μια σύναξη σαν μυστικός δείπνος, με την επιβλητική μορφή της Μαρίας Τζομπανάκη στο κέντρο, στη μέση δύο ''ομάδων''. Αριστερά και δεξιά της χαρακτήρες που τσουγκρίζουν ποτήρια, πίνουν κρασί, ανταλλάζουν βλέμματα. 

«Σασμός» είναι ο τίτλος της νέας ερωτικής, δραματικής σειράς του Alpha, η οποία θα προβάλλεται τη νέα σεζόν. Μια υπερπαραγωγή, κορ­μό της οποίας αποτελείτο ομώνυμο μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη, σε σενάριο Β.Χ. Σπηλιόπουλου και σκηνοθεσία Κώστα Κωστόπουλου. Η Μαρία Τζομπανάκη κάνει δυναμικό comeback στην τηλεόρα­ση, υποδυόμενη την Καλλιόπη Σταματάκη και στο πλευρό της έχει τον γιο της, Ορφέα Αυγουστίδη. Το στόρι εστιάζει σε δύο νέους που συναντιούνται τυχαία σε μια πτήση και ερωτεύονται με την πρώτη ματιά χωρίς να ξέρει ο ένας το όνομα ή την ιστορία του άλλου. Σε μια άλλη συγκυρία, θα συναντηθούν ξανά σε πολύ διαφορετικές καταστάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ