ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ENTERTAINMENT

newsroom must

3 δύσκολες συζητήσεις που πρέπει να κάνετε με τον διευθυντή ή την διευθύντριά σας

H αλήθεια είναι πως ο κάθε άνθρωπος έχει διαφορετική σχέση με τον διευθυντή ή την διευθύντριά του. Ενδεχομένος οι σχέσεις να είναι τυπικές, πιο επίσημες ή και φιλικές. Ό,τι και αν συμβαίνει όμως, υπάρχουν τρεις βασικές συζητήσεις που σε κάποια στιγμή θα θελήσει να τις κάνετε με το άτομο που βρίσκεται ψηλά στην ιεραρχία στον χώρο όπου εργάζεστε.

Αν και το να φοβάστε στην ιδέα να ανοίξετε μερικά ζητήματα μαζί με το διευθυντικο στέλεχος είναι λογικό, καλό είναι να ηρεμήσετε και να σκεφτείτε από νωρίς πώς θα το προσεγγίσετε. Χρειάζεται να θέσουμε τα όριά μας και να έχουμε υπόψιν μας τα στοιχεία που δικαιολογούν την θέση / επιθυμία μας. Δείτε στην συνέχεια τρεις συζητήσεις που πρέπει να κάνουμε μαζί του – είτε μας αρέσει, είτε όχι.

Εκφράστε την δυστυχία σας: Αν εδώ και καιρό νιώθετε δυστυχισμένοι με την θέση εργασίας σας λόγω των project που έχετε αναλάβει ή εξαιτίας των συναδέλφων σας και εφόσον έχετε διαπιστώσει πως δεν μπορείτε να λύσετε τα προβλήματα μόνοι σας, δεν είναι κακό να ζητήσετε βοήθεια. Κάντε μια λίστα με όσα σας ενοχλούν και βρείτε το θάρρος να τα συζητήσετε.

Πώς να πείτε ότι θέλετε νέες ευκαιρίες: Σκεφτείτε όλους τους λόγους που σας καθιστούν κατάλληλους για ένα νέο project και αδράξτε την ευκαιρία. Ξεκαθαρίστε πως είστε έτομοι για νέες προκλήσεις. Αν το αφεντικό σας δεν θέλει να σάς προσφέρει νέες ευκαιρίες, τότε ξεκινάτε να σκέφτεστε πως το να αποχωρήσετε από την εταιρία που δουλεύετε δεν είναι και τόσο κακό. Στην τελική, αυτό που είναι απαραίτητο είναι η ευχαρίστηση που νιώθεις όταν δουλεύεις σε ένα περιβάλλον.

Πώς να πείτε ότι εξαντληθήκατε: Αν και είναι δύσκολο να παραδεχτούμε ότι έχουμε εξαντληθεί από τον φόρτο εργασίας, όταν δούμε πως δεν μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα τότε καλό είναι να πλησιάσουμε το αφεντικό μας και να συζητήσουμε μαζί του.

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ