ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ENTERTAINMENT

newsroom must

Ο Álvaro Morte αφήνει τις ληστείες και καταπιάνεται με την επιστήμη

Μπορεί το "La Casa De Papel" να φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος του και να μην έχουμε μάθει το επόμενο βήμα όλων των ηθοποιών που συμμετείχαν σε αυτό... ωστόσο μάθαμε για τον "Professor" ή αλλιώς ο Álvaro Morte όπως είναι το πραγματικό του όνομα και πρέπει να το μοιραστούμε!

Ο Álvaro Morte, λοιπόν, αφήνει τις ληστείες πίσω του και καταπιάνεται με την επιστήμη. Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός θα συμμετέχει στην νέα σειρά με τίτλο "The Head" και όχι, δεν θα είναι ο πρωταγωνιστής. Ο λόγος που ο διάσημος ηθοποιός δεν θα είναι ο βασικός ρόλος της σειράς είναι η γλώσσα, αφού η νέα σειρά θα είναι στα αγγλικά και αυτός θα είναι ο πρώτος αγγλόφωνος ρόλος του.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Álvaro Morte (@alvaromorte) on

Μιλώντας για το νέο του εγχείρημα, ο Morte αποκαλύπτει πως αν και έχει δεχτεί πολλές προτάσεις από αμερικάνικες και βρετανικές παραγωγές, αισθανόταν ανασφάλεια να συμμετάσχει σε αγγλόφωνη παραγωγή. Η εν λόγω σειρά, την οποία σκηνοθετεί ο Ισπανός Jorge Dorado ήταν για εκείνον η ιδανική ευκαιρία να δοκιμαστεί σε κάτι τέτοιο. Να σημειώσουμε πως ο Morte υποδύεται έναν επιστήμονα που βρίσκεται αποκλεισμένος στην Ανταρκτική, σε μια σειρά μυστηρίου και τρόμου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ