ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ENTERTAINMENT

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Πώς γυρίστηκε το πολυσυζητημένο βίντεο κλιπ κάτω από το νερό;

Το νέο δισκογραφικό βήμα του Λούκα Γιώρκα, με τίτλο ''Μου Έλειψες Πολύ'', κυκλοφόρησε και έχει ήδη καταφέρει να μπει στις καρδιές μας. Ο Κύπριος τραγουδιστής ερμηνεύει το ακυκλοφόρυτο τραγούδι του αξέχαστου Αντώνη Βαρδή, σε στίχους Όλγας Βλαχοπούλου και για το βίντεο κλιπ επέλεξε ένα εντυπωσιακό κόνσεπτ που... κόβει την ανάσα. 

Δείτε το τελικό αποτέλεσμα.

Στο πολυσηζητημένο βίντεο, που γυρίστηκε εν μέρει στη σκηνή του ΘΟΚ, βλέπουμε τον τραγουδιστή να βυθίζεται όσο τραγουδά και να καταλήγει κάτω από το νερό για τις τελευταίες σκηνές. Τώρα, μέσω του καναλιού του ίδιου στο YouTube, κυκλοφόρησε ένα βίντεο που αποκαλύπτει τα παρασκήνια, και το πώς ακριβώς γυρίστηκαν οι υποβρύχιες σκηνές. 

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο ''The 2Night Show'', o Λούκας Γιώρκας μίλησε τόσο για το πώς μεταφέρθηκε το σκηνικό σε μια άδεια πισίνα, όσο και για το πώς και γιατί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά τα γυρίσματα. 

«Έμεινα 4 ώρες κάτω από το νερό. Είχα κρυμμένες φιάλες οξυγόνου για να παίρνω ανάσες και δύτες για να με προσέχουν. Ήταν Δεκέμβριος και η πισίνα δεν ήταν θερμαινόμενη. Από την αδρεναλίνη ένιωθα ο Σούπερμαν. Δηλαδή μου έλεγαν οι δύτες, είμαστε οριακά και τα χέρια μου έτρεμαν. Εγώ έλεγα το έχουμε αλλά δεν το καταλαβαίνεις. Πήγα με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο και με κράτησαν πολύ λίγο. Ήταν μια περίεργη κατάσταση γιατί ενώ είχα την αδρεναλίνη των γυρισμάτων, δεν μπορούσα να ελέγξω το σώμα μου.»

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ