ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ENTERTAINMENT

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Να διαβάσεις, να ακολουθήσεις, να βάλεις στο shopping list σου αυτό τον μήνα

Μουσική, τέχνη, φωτογραφία και όλα τα καλά σε ένα μήνα με shopping list και to-do list γεμάτα νέες, πρωτότυπες ιδέες και προτάσεις. 

1.Wes, παντού

Εμπνευσμένο από τον σκηνοθέτη Wes Anderson και τη μοναδική του οπτική, το βιβλίο σε τρακόσιες εξήντα οχτώ σελίδες παρουσιάζει πάνω από διακόσιες τοποθεσίες που θα μπορούσαν κάλλιστα να προέρχονται από κάποια ταινία του. Μαζί με τις υπέροχες φωτογραφίες, το «Accidentally Wes Anderson» περιλαμβάνει και τις απρόσμενες, αληθινές ιστορίες πίσω από κάθε τι που βλέπεις αποτυπωμένο. Βρες το στο AccidentallyWesAnderson.com.

ΒΙΒΛΙΟ

2. Η αρχή της επιστημονικής φαντασίας

Πριν να υπάρξει το «Star Wars» υπήρχε το «Dune», το βιβλίο που έλαβε τα πολυπόθητα βραβεία Hugo και Nebula και θεωρείται ένα από τα καλύτερα επιστημονικής φαντασίας που γράφτηκαν ποτέ. Λίγο πριν μεταφερθεί η σειρά βιβλίων στη μεγάλη οθόνη, μπείτε στον κόσμο του λογοτεχνικού franchise, ταξιδεύοντας στον πλανήτη Arrakis και γνωρίζοντας τα πάντα γύρω από το περιβόητο «spice». Διατίθεται στο BookDepository.com με δωρεάν αποστολή σε όλο τον κόσμο.

ΜΟΥΣΙΚΗ

3. Κ-Pop frenzy

H K-Pop αδιαμφισβήτητα σαρώνει φέτος και η επιτυχία των καλλιτεχνών αυτού του μουσικού είδους ήταν αναμενόμενη. Οι Blackpink, το γυναικείο κορεατικό συγκρότημα με τη μεγαλύτερη επιτυχία στο Billboard Hot 100, έρχεται με το δεύτερο, στο σύνολο, άλμπουμ του με τίτλο «The Album», στις 2 Οκτωβρίου που περιλαμβάνει εκτός των άλλων μια συνεργασία με τη Selena Gomez.

GADGETS

4. Γαλήνη παντού

Μπορείς να διατηρείς την απόλυτη ηρεμία παντού με έναν συμπαγή oil diffuser από το Serene House. Ανθεκτικό, μικρό, εύκολο στη μεταφορά και ενεργοποιείται με σύνδεση USB. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να προσθέσεις το λαδάκι της επιλογής σου. Πωλείται στο διαδικτυακό κατάστημα του βρετανικού UrbanOutfitters.com.

5. Vintage good

Κομψό, ξύλινο ηχείο με σκαλιστό λογότυπο στην μπροστινή όψη, από τους ειδικούς του House of Marley. Με καθαρό ήχο, ενεργοποίηση μέσω Bluetooth, φτιαγμένο από ανακυκλωμένα και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, πρόκειται για ένα ξεχωριστό gadget που θα δώσει μια διαφορετική νότα στον χώρο σου. Βρες το στο διαδικτυακό κατάστημα του βρετανικού UrbanOutfitters.com.

FOLLOW

6. @minima_digitalart

Αρχιτεκτονική, graphics, με μίνιμαλ αισθητική και με μόνο κοινό έναν γαλάζιο ουρανό και ένα ολόκληρο φεγγάρι. Ακολούθησε το @minima_digitalart για ηρεμία, όμορφους πίνακες με κάθε είδους θεματική και μια συνοχή που δύσκολα συναντάς πλέον σε τέτοιους λογαριασμούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
must list  |  μουσική  |  βιβλίο  |  gadgets  | 

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ