ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ENTERTAINMENT

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

H AppleTV+ βάζει 4 iconic μοντέλα στο επίκεντρο

Η αλήθεια είναι πως τα μεγάλα μοντέλα της δεκαετίας του 1990 ήταν αυτά που ξεκίνησαν τον όρο ''supermodels'' και γι' αυτό έχουν αφήσει το δικό τους στίγμα στη μοντέρνα pop ιστορία. Το AppleTV+ αποφάσισε να εξερευνήσει τέσσερα απ' αυτά τα μοντέλα σε μια σειρά πολλών επεισοδίων, με τίτλο ''The Supermodels''. 

Η νέα παραγωγή της πλατφόρμας streaming θα επικεντρώνεται στις καριέρες της Naomi Campbell, της Linda Evangelista, της Cindy Crawford και της Christy Turlington, με τις ίδιες να εμφανίζονται σε συνεντεύξεις on camera ενώ θα λειτουργούν παράλληλα και σαν executive producers. Παρόλο που δεν ανακοινώθηκε επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας, οι 4 γυναίκες ξεκίνησαν ήδη την προώθηση μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στο Instagram. 

''Είμαι ενθουσιασμένη που συναντήθηκα ξανά με τις φίλες μου, για να γιορτάσουμε και να ερευνήσουμε τον τρόπο που τα supermodels άλλαξαν τον παραδοσιακό τρόπο που έβλεπαν όλοι τα μοντέλα και τις αντοχές τους στον χώρο της μόδας. Με τη βοήθεια της βραβευμένης με Όσκαρ σκηνοθέτριας Barbara Kopple, σχεδιάζουμε να εξερευνήσουμε τις δυναμικές προσωπικότητες και τις αλλαγές στα media και στην κουλτούρα που βοήθησαν να σχηματιστεί μια εμβληματική περίοδος'' έγραψε η Crawford.

''Ελπίζουμε πως η πορεία μας, όπως θα την δείτε στη σειρά ντοκιμαντέρ, θα ωθήσει και θα εμπνεύσει τους νέους σε όλο τον κόσμο'' συμπληρώνει η Campbell. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ