ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ENTERTAINMENT

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Η ανάρτηση που δεν άρεσε ιδιαίτερα

Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες των μουσικών βραβείων Grammy και η Beyoncé βγαίνει ''νικήτρια'' με 9 υποψηφιότητες, περισσότερες από κάθε άλλο καλλιτέχνη. Ο Justin Bieber, από την άλλη, βρέθηκε υποψήφιος σε 4 κατηγορίες για το album και συγκεκριμένα singles από τον δίσκο ''Changes'', και πιο συγκεκριμένα στις pop κατηγορίες. Αυτό φαίνεται πως δεν άρεσε στον ίδιο τον τραγουδιστή, ο οποίος αποφάσισε να εκφράσει την άποψη του μέσω ενός post στο Instagram. 

''Είναι τιμή μου που αναγνωρίστηκα ως καλλιτέχνης. Είμαι τελειομανής με τη μουσική μου. Έχοντας υπόψη αυτά, εγώ έφτιαξα έναν R&B δίσκο. Το 'Changes' ήταν και είναι ένα R&B album. Δεν αναγνωρίστηκε σαν R&B album και μου φαίνεται αρκετά παράξενο. Μεγάλωσα θαυμάζοντας την R&B μουσική και ήλπιζα να κάνω ένα project που θα ακολουθεί αυτόν τον ήχο. Το να μην συμπεριλαμβάνεται σε αυτές τις κατηγορίες που φαίνεται παράξενο, λαμβάνοντας υπόψη τις μελωδίες, στο στυλ ερμηνείας μέχρι και στα drums της hip-hop που επιλέχτηκαν. Όλα αυτά το κάνουν αδιαμφισβήτητα ένα R&B album. 

Για να είμαι ξεκάθαρος, λατρεύω την pop μουσική, απλά δεν επέλεξα να την υιοθετήσω σε αυτόν μου τον δίσκο. Η ευγνωμοσύνη μου που αναγνωρίστηκε η δουλειά μου παραμένει, και είναι τιμή μου που είμαι υποψήφιος, όπως και να 'χει''. 

Η ανάρτησή του σήκωσε θύελλα αντιδράσεων ανάμεσα στους φαν του, με πολλούς να τον κατηγορούν και να τον χαρακτηρίζουν αχάριστο και άλλους να πιστεύουν πως ο συγκεκριμένος δίσκος δεν άξιζε να είναι υποψήφιος. 

Δείτε την ανάρτησή του. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
justin bieber  |  grammys  |  instagram  |  viral  |  μουσική  | 

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ