ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ENTERTAINMENT

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Όσα ακούστηκαν μέχρι στιγμής

To ''The Queen's Gambit'' ήταν και είναι, χωρίς αμφιβολία, μία από τις πιο επιτυχημένες και γνωστές σειρές του Netflix αφού σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα βρέθηκε στα Top 10 πολλών χωρών όπου παρέμεινε για μήνες, σημειώνοντας τη μεγαλύτερη τηλεθέαση της πλατφόρμας σε limited σειρές. Η σειρά ακολουθεί την Beth Harmon, ένα νεαρό ορφανό κορίτσι που φτάνει στη σκηνή μαζί με τους grandmasters του σκακιού, τη δεκαετία του 1960. Εμπόδιο της είναι αφενός το φύλο της και αφετέρου ο εθισμός της στις ουσίες και στο αλκοόλ. To τέλος της πρώτης σεζόν έδωσε ένα κλείσιμο στην ιστορία, αλλά η τόση επιτυχία γεννά την απορία: 

Θα υπάρξει συνέχεια;

Η Anya Taylor-Joy είχε πει σε συνέντευξη της στο περιοδικό ''Town & Country'' πως ευχαρίστως θα επέστρεφε ως Beth για μια δεύτερη σεζόν. Ο ηθοποιός Harry Melling, ωστόσο, είπε αυτό που σκεφτόμαστε: 'Η σειρά καταλήγει στο ίδιο μέρος όπου τελειώνει και το βιβλίο. Δεν ξέρω αν μπορεί να υπάρξει άλλο, αλλά έχουν συμβεί και πιο περίεργα πράγματα". Το ίδιο φαίνεται πως ισχυρίζονται και οι συντελεστές της σειράς, οι δημιουργοι Scott Frank και Allan Scott και ο executive producer William Horberg.

''Ναι'', το βιβλίο του Walter Travis, που κυκλοφόρησε το '80, ολοκληρώνεται εκεί όπου τελειώνει και η σειρά, άρα δεν υπάρχει υλικό για μια δεύτερη σεζόν. Παρ' όλα αυτά έχουμε κάτι παρόμοιο σε άλλες σειρές που συνεχίστηκαν. Για παράδειγμα, το ''Big Little Lies'' ολοκληρώθηκε στο ίδιο σημείο με το βιβλίο, αλλά η μεγάλη ζήτηση οδήγησε στη δημιουργία νέου περιχομένου. 

Όπως και να 'χει, μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ