ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ENTERTAINMENT

newsroom must

Love is the... Chase air! 4 ραδιοφωνικοί παραγωγοί του LOVE FM 100.7, Ανδρέας Φυλακτού, Αφροδίτη Δερματά, Βασίλης Παπαδόπουλος και Φανή Παπαμιχαήλ έρχονται στο τηλεπαιχνίδι γνώσεων The Chase Celebrity στον ALPHA Κύπρου. Μπροστά στον έρωτα, στρατηγικές δεν χωράνε, αλλά σε αυτό το επεισόδιο θα τα αποLOVEσετε όλα… 

Το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου στις 19:10, ο Τάσος Τρύφωνος επιστρέφει με ένα απολαυστικό επεισόδιο για δυνατούς παίκτες που ξέρουν πώς να αποθεώνουν την ημέρα των Ερωτευμένων. Λίγες ώρες πριν από τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, 4 επώνυμοι διαγωνιζόμενοι απαντούν σε ερωτήσεις που σχετίζονται με τον έρωτα, έχοντας απέναντί τους τον αδίστακτο Chaser.

Οι φωνές τους, χαρακτηριστικές. Οι ατάκες τους, μοναδικές. Η παρουσία τους στο The Chase Celebrity”... “κεραυνοβόλα” απρόβλεπτη. Είστε έτοιμοι να δείτε τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς του LOVE FM να φέρνουν σε δύσκολη θέση τον Chaser; 

H απάντηση έρχεται από τον ALPHA Κύπρου που φροντίζει να κάνει τα σαββατόβραδά μας ακόμα πιο ευχάριστα. Κάθε Σάββατο, λοιπόν, την ίδια ώρα ακριβώς, ο Τάσος Τρύφωνος κάνει παιχνίδι αποκλειστικά και μόνο με επώνυμους καλεσμένους και ένα Chaser πανέτοιμο για ανατροπές. 

Χιούμορ, αγωνία και ένταση αναμειγνύονται με τις απαντήσεις και την ταχύτητα των επώνυμων διαγωνιζομένων, σ’ ένα άκρως celebrity edition “Τhe Chase”!

The Chase Celebrity”: Σάββατο 13 Φεβρουαρίου στις 19:10 στον ALPHA Κύπρου

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ