ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ENTERTAINMENT

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Το απολαυστικό viral βίντεο

Οι άνθρωποι γενικότερα έχουν διάφορα γούστα όσον αφορά στη μουσική που αγαπούν. Κάποιοι ακούνε pop, κάποιοι R&B, κάποιοι hip-hop κ.ο.κ. κάποιοι λατρεύουν π.χ. τη Madonna, κάποιοι όχι τόσο. Όλοι όμως οι φαν της pop μουσικής συμφωνούν πως η  Beyoncé είναι η βασίλισσα της μουσικής για τη νέα γενιά. 

Το κορίτσι που ξεκίνησε δειλά με τις Destiny's Child, είχε πάντα αστέρι και προοριζόταν για να κατακτήσει τη βιομηχανία της μουσικής, και από το 2003 που άφησε το συγκρότημα για σόλο καριέρα, κάνει αυτό ακριβώς. Ήταν πάντα τελειομανής και έδινε τα πάντα στους φαν της (ποιος ξεχνά πως οπτικοποίησε σε βίντεο κλιπ ολόκληρο το δεύτερο της album;). Κυρίως τα τελευταία χρόνια άλλαξε το παιχνίδι κυκλοφορώντας τα τελευταία της άλμπουμ χωρίς ανακοίνωση και χωρίς προειδοποίηση, με στίχους που πραγματεύονται τα πάντα από προσωπικές σχέσεις, ερωτικές σχέσεις αλλά και κοινωνικά θέματα. 

Με λίγα λόγια, η Bey αρέσει σχεδόν σε όλους. Τι θα συμβεί αν κάποιος πει ανοιχτά πως του αρέσει όμως; 

Η κωμική σειρά με σκετς ''Famalam'', πίσω στο 2019, παρουσίασε ένα σκετς με ακριβώς αυτό το κόνσεπτ. Τώρα, το BBC Three, όπου προβάλλεται μέχρι σήμερα, έφερε ξανά στη δημοσιότητα το απόσπασμα και για ακόμα μία φορά έγινε viral. 

Δείτε το απολαυστικό βίντεο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
beyonce  |  σκετς  |  famalam  |  viral  | 

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ