ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ENTERTAINMENT

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

6 χρόνια πριν την πρώτη ταινία

Σίγουρα δεν ήταν από τις καλύτερες ταινίες του 2021, και πολλοί συμφώνησαν σ' αυτό. Παρ' όλα αυτά όταν κυκλοφόρησε το ''Army of the Dead'' στο Netflix ξέραμε ήδη πως θα ακολουθήσουν κι άλλες, του ίδιου σύμπαντος, μεγαλώνοντας τον κόσμο που δημιούργησε ο Zack Snyder. 

Η αλήθεια είναι πως δεν περιμένα όμως η δεύτερη ταινία να έρθει τόσο γρήγορα. To ''Army of Thieves'' δεν θα είναι η συνέχεια, αλλά ένα πρίκουελ και χαρακτηρίζεται ως ''Αμερικανογερμανική ρομαντική κωμωδία με ζόμπι'' με πρωταγωνιστές τους Nathalie Emmanuel, Guz Khan, Ruby O. Fee, Stuart Martin, Jonathan Cohen, Noemie Nakai και Peter Simonischek, με τον Matthias Schweighöfer να εμφανίζεται ξανά στον ρόλο του Ludwig Dieter. 

Θα λαμβάνει χώρα έξι χρόνια πριν τα γεγονότα του ''Army of the Dead'', όταν η έξαρση των ζόμπι βρισκόταν ακόμα στα πρώτα στάδια, και θα ακολουθεί τον Dieter στις πρώτες μέρες του ως διαρρήκτης χρηματοκιβωτίων, όταν το προσέλαβε μια μυστηριώδης γυναίκα για μια ληστεία, μαζί με μια ομάδα από νέους ληστές. 

Παρόλο που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η ημερομηνία πρεμιέρας, επιβεβαιώθηκε πως πρόκειται να κυκλοφορήσει πριν το τέλος του 2021. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ