ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ENTERTAINMENT

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Ο συναγωνισμός και το πώς έγινε η έρευνα

Ο καθένας μας έχει τη δική του αγαπημένη σειρά, αυτή που βλέπουμε ξανά και ξανά και ξέρουμε απ' έξω κάθε ανατροπή, κάθε ατάκα. Υπήρχαν πολλές θεωρίες και απόψεις για το ποια είναι η καλύτερη τηλεοπτική σειρά του 21ου αιώνα, και ακόμα υπάρχουν. Ωστόσο η ιστοσελίδα LADBible θέλησε να διαπιστώσει σε ποιαν δίνουν οι αναγνώστες της τον τίτλο αυτό, και το αποτέλεσμα δεν μας εκπλήσσει. 

Σύμφωνα με την έρευνα που διεξήγαγε η ιστοσελίδα, το ''Breaking Bad'' κατάφερε να νικήσει σειρές όπως το ''Peaky Blinders'', το ''Stranger Things'' και το ''Mad Men'' στους ημιτελικούς και να περάσει στον τελικό όπου ''κονταροχτυπήθηκε'' με το ''Game of Thrones'' πριν αναδειχθεί νικητής με ποσοστό 50.2% και πάνω από το 11 χιλιάδες ψήφους. 

Για να είμαστε ειλικρινείς, η σειρά έχει αφοσιωμένο και φανατικό κοινό ανά τον κόσμο και πολλές φορές είχε χαρακτηριστεί ως η καλύτερη σειρά των τελευταίων χρόνων, ενώ το ''Game of Thrones'' είχε χάσει χιλιάδες τηλεθεατές με τις εξελίξεις του όγδοου κύκλου αλλά και το φινάλε του, άρα το αποτέλεσμα δεν αποτελεί έκπληξη.

Δείτε ξανά το τρέιλερ της πρώτης σεζόν του ''Breaking Bad''. 

Συνοπτικά, η σειρά επικεντρώνεται στον καθηγητή χημείας Walter White ο οποίος αφότου διαγνώστηκε με καρκίνο στους πνεύμονες, ξεκινά να παράγει και να πουλά μεθαμφεταμίνη για να εξασφαλίσει το μέλλον της οικογένειας του. Πρωταγωνιστούσε ο Bryan Cranston και ο Aaron Paul και κράτησε από το 2008 μέχρι το 2013 με μία ταινία, το ''El Camino'' να έχει κυκλοφορήσει στο Netflix. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ