ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ENTERTAINMENT

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Η ανακοίνωση της για το επόμενο δισκογραφικό της βήμα

Η Taylor Swift συνεχίζει ακάθεκτη την διαδικασία ηχογράφησης των έξι πρώτων δίσκων της αφού οι πρωτότυπες ηχογραφήσεις ανήκουν στην πρώην δισκογραφική της, Big Machine, και τον Scooter Braun που την αγόρασε μαζί με όλα τα τραγούδια και τα ντέμο της Swift. Στο πλαίσιο τον rerecordings, λοιπόν, η Swift τον περασμένο Απρίλιο κυκλοφόρησε το ''Fearless (Taylor's Version) με τα 19 τραγούδια του πρωτότυπου δίσκου τα οποία ηχογράφησε ξανά, μαζί με εφτά ακυκλοφόρητα τραγούδια, έφτασε στο νούμερο ένα του Billboard 200 και έλαβε διθυράμβους τόσο για την κίνηση αυτή όσο και για το αποτέλεσμα. 

Τώρα, η τραγουδίστρια προχωρά με το δεύτερο rerecording, που όπως αποκάλυψε θα είναι το album ''Red'' που αρχικά κυκλοφόρησε το 2012 και σηματοδότησε την στροφή της Swift στην pop μουσική. Η ανακοίνωση έγινε από την ίδια με μια ανάρτησή της στο Instagram όπου ανέβασε και το νέο εξώφυλλο του δίσκου. 

''Πάντα έλεγα πως ο κόσμος είναι διαφορετικός για τους πληγωμένους. Κινείται με διαφορετική ταχύτητα, ο χρόνος πάει λίγο πίσω και μετά γρήγορα μπροστά. Οι πληγωμένοι ζουν χιλιάδες μικροσυναισθήματα κάθε μέρα προσπαθώντας να δουν πώς θα προχωρήσουν χωρίς να σηκώσουν το τηλέφωνο για να ακούσουν μια παλιά, γνωστή φωνή'' έγραψε ανάμεσα σε άλλα ανακοινώνοντας πως ο δίσκος θα κυκλοφορήσει 19 Νοεμβρίου. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ