ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ENTERTAINMENT

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Το τρέιλερ του ''Halloween Kills''

Στην Αμερική το Halloween παιδιά και ενήλικες ντύνονται με τρομακτικές αμφιέσεις και βγαίνουν στους δρόμους, γυρίζουν την γειτονιά για ''trick or treat'' ή ξεσαλώνουν σε πάρτι. Στην Κύπρο περιοριζόμαστε σε movie marathons με ταινίες τρόμου ή σχετικές με την αμερικανική γιορτή. 

Μια απ' αυτές τις ταινίες είναι φυσικά η κλασσική, πλέον, ''Halloween'' με πρωταγωνιστή / ανταγωνιστή τον τρομερό Michael Myers. Η πρώτη ταινία, που κυκλοφόρησε το 1978, εξακολουθεί να θεωρείται μια από τις must watch αυτό τον μήνα αλλά αν θέλεις κάτι πιο πρόσφατο, σε λίγες μέρες θα μπορείς να δεις την... 12η ταινία του franchise. 

Με πρωταγωνίστρια για ακόμα μια φορά την Jamie Lee Curtis ως Laurie Strode, το ''Halloween Kills'' είναι η συνέχεια του ''Halloween'' του 2018 που κι αυτό με τη σειρά του ήταν σαν σίκουελ της ταινίας του 1978. Η ταινία αυτή ξεκινά κατ' ευθείαν από το σημείο που τελείωσε η προηγούμενη. Ο Myers ξεφεύγει από την παγίδα της Laurie και συνεχίζει να προκαλεί χάος. Παρά τα τραύματά της, η Laurie αποφασίζει να ενώσει τις δυνάμεις της με τους κάτοικους του Haddonfield για να σταθούν ενάντια στον δολοφόνο. 

Το ''Halloween Kills'' ξεκινά την κινηματογραφική του πορεία στους αμερικανικούς κινηματογράφους από τις 15 Οκτωβρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ