ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ENTERTAINMENT

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Δες εδώ τη συμμετοχή της Ισλανδίας

Πλησιάζοντας στον Μάιο ήταν φυσικό επόμενο πως θα ακούγαμε για τη Eurovision όλο και πιο συχνά. Αφού λοιπόν ακούσαμε τις συμμετοχές της Ελλάδας και της Κύπρου, ήρθε η ώρα να... επεκταθούμε και να αρχίσουμε να δίνουμε σημασία και σ' αυτές των άλλων χωρών. 

Δεν χρειάστηκε μεγάλη έρευνα, το τραγούδι της Ισλανδίας φαίνεται πως έχει κλέψει τις εντυπώσεις τόσο για το ακουστικό όσο και για το οπτικό έργο. Το τραγούδι ''Think About Things'' των Daði & Gagnamagnið κέρδισε τον εθνικό διαγωνισμό τραγουδιού Söngvakeppnin και πλέον ταξιδεύει προς Ολλανδία. 

Παρά τον ιδιαίτερο ήχο και το, ομολογουμένως, υπέροχο και fun βίντεο κλιπ, οι στίχοι αναφέρονται στο νεογέννητο μωρό του τραγουδιστή Daði Freyr Pétursson: 

''Μιλώ για αυτό το συναίσθημα που νιώθεις τις πρώτες μέρες, τις πρώτες εβδομάδες όταν ξέρεις πως αγαπάς αυτό το πλάσμα με όλη την καρδιά σου παρόλο που δεν έχεις τόση επικοινωνία'' είπε. 

Πάντως θεωρείται από πολλούς ένα από τα φαβορί του διαγωνισμού με πολλούς - συμπεριλαμβανομένου του ηθοποιού Russell Crow - να έχουν εκφράσει την αγάπη τους για αυτό. 

Δες το εδώ. 

Αξίζει να πούμε πως η Ισλανδία έχει συμμετάσχει συνολικά 32 φορές στη Eurovision, από 1986, χωρίς όμως ακόμα να έχει κερδίσει. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ