ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ENTERTAINMENT

«Because SΗΕ Watched»...

To να κάνεις την επόμενή σου επιλογή στο Netflix μόλις έγινε πολύ πιο εύκολο. Για να τιμήσει την ημέρα της γυναίκας το Netflix ανακοίνωσε την συνεργασία του με το UN Women για το λανσάρισμα του «Because She Watched» μια συλλογή από σειρές, ντοκιμαντέρ και ταινίες που γιορτάζουν την δύναμη της αφήγησης γυναικείων ιστοριών.

Η συλλογή που θα είναι διαθέσιμη όλο το χρόνο επιλέχθηκε από γυναίκες δημιουργούς όπως η Ava DuVernay, η Millie Bobby Brown, Janet Mock και Lana Condor. Η κάθε γυναίκα υπέβαλε ένα τίτλο που την εμπνέει και που βοηθάει να τιμήσουν το φετινό θέμα της φετινής ημέρας της γυναίκας «I am Generation Equality: Realizing Women's Rights»

Η executive director του UN Women, Anita Bhatia, δήλωσε ότι «Αυτή η συνεργασία είναι μια πρόκληση για να αφηγηθούμε ιστορίες γυναικών και να προβάλουμε γυναίκες σε όλη την ποικιλομορφία τους. Είναι για να κάνουμε το ορατό το αόρατο και να αποδείξουμε ότι μόνο με την πλήρη εκπροσώπηση και ενσωμάτωση των γυναικών στην οθόνη, πίσω από την κάμερα και στις αφηγήσεις μας συνολικά, η κοινωνία μας θα ακμάσει».

Σε αυτή την συλλογή συμπεριλαμβάνονται σειρές όπως το Unbelievable, Dead to Me, και Russian Doll. Μερικές ταινίες που υπάρχουν στην συνεργασία αυτή είναι το Paris Is Burning, Young Adult, και Gravity.

«Η τηλεόραση και οι ταινίες έχουν την δύναμη να αντικατοπτρίσουν και να διαμορφώσουν την λαϊκή κουλτούρα , γι’ αυτό και πιστεύουμε ότι είναι τόσο σημαντικό περισσότεροι άνθρωποι να βλέπουν τις ζωές τους να κατοπτρίζονται μέσα από αφηγήσεις… Έχουμε ακόμα πολύ δουλειά να κάνουμε για την ισότητα, όμως μέσω της αναγνώρισης του γυναικείου ταλέντου σε όλο τον κόσμο ελπίζουμε να ενθαρρύνουμε περισσότερες γυναίκες να πουν τις δικές του ιστορίες » δήλωσε η Dr. Stacy L. Smith ιδρυτής του USCAnnenberg Inclusion Initiative.

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ