ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ENTERTAINMENT

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Το απόλυτο #throwback playlist

Η δεκαετία του 2000 ήταν μια εποχή όπου η μουσική, και συγκεκριμένα η pop, ήταν στα φόρτε της. Καλλιτέχνες όπως η Britney Spears, o Justin Timberlake, η Christina Aguilera, η Beyoncé, η Jennifer Lopez και πολλοί άλλοι εμφανίστηκαν στη μουσική βιομηχανία και θριάμβευσαν στην κορυφή των charts και στα ραδιόφωνα, και τότε ήταν που κυκλοφόρησαν τα μεγαλύτερα hits που ακούμε μέχρι και σήμερα. H Spears δε, είναι ένα pop icon ταυτισμένο με τη συγκεκριμένη δεκαετία, με τραγούδια που πλέον έχουν γίνει... συνώνυμα μ' αυτήν. 

Η Spears λοιπόν, λατρεύει τη συγκεκριμένη δεκαετία όσο εμείς, και γι' αυτό συνέθεσε για το Apple Music το playlist ''Ι Miss Y2K Pop'', με 119 τραγούδια και σίγουρα θα βρεις τουλάχιστον 20 αγαπημένα σου. 

''Δεν μπορώ να πιστεύω πως πέρασαν 20 χρόνια από τότε που κυκλοφόρησαν πολλά απ' αυτά τα τραγούδια. Για μένα, αυτά τα τραγούδια μου θυμίζουν την περίοδο που κυκλοφόρησε το 'Oops! I Did It Again'', που ήταν κάτι ξεχωριστό για μένα. Ελπίζω να τα αγαπάτε και εσείς όσο εγώ'' λέει η τραγουδίστρια στις σημειώσεις που συνοδεύουν το playlist. 

Βρείτε το playlist εδώ. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ