ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ENTERTAINMENT

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

5 ταινίες για ένα ενδιαφέρον movie night

Μπορεί να μην έχεις όρεξη να βγεις ή να άλλαξαν τα σχέδια που είχες κανονίσει. Μπορεί στο τέλος της ημέρας να θέλεις μια ταινία για να χαλαρώσεις. Όποιο κι αν ισχύει, είμαστε εδώ για εσένα με 5 ενδιαφέρουσες προτάσεις από θρίλερ ή δράση, για να γίνει το Σαββατόβραδο σου ψυχαγωγικό, χωρίς να κουνηθείς από τον καναπέ. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις Netflix ή Amazon Prime, και να ετοιμάσεις σνακ.

The Woman in the Window

Το στόρι ακολουθεί την Anna, μια αγοραφοβική ψυχολόγο που γίνεται μάρτυρας ενός φόνου στο διαμέρισμα στην απέναντι πλευρά του δρόμου. Το θύμα, το είχε γνωρίσει μία μέρα πριν, ή τουλάχιστον έτσι νόμιζε. Μετά απ' αυτό, τα πράγματα γίνονται λίγο πιο πολύπλοκα.

Without Remorse 

Ένας άντρας NAVY SEAL ξεκινά μια διαδρομή για να εκδικηθεί τη δολοφονία της συζύγου του μόνο για να βρεθεί ο ίδιος στο κέντρο μιας μεγαλύτερης συνωμοσίας

Nocturne

Δύο δίδυμες αδερφές μπαίνουν σε μια σχολή Performing Arts με όνειρο να γίνουν διάσημες πιανίστριες. Η μία, όμως είναι πιο ταλαντούχα από την άλλη και η ζήλεια μεγαλώνει και φτάνει σε ανεξέλεγκτα σημεία.

Oxygen

Ένα θρίλερ επιβίωσης που αφηγείται την ιστορία μιας νεαρής γυναίακς που ξυπνά σε  έναν κρυογονικό θάλαμο. Δεν έχει καμία ανάμνηση από τη ζωή της, δεν ξέρει ποια είναι ούτε πως κατέληξε εκεί. Πρέπει να προσπαθήσει να επαναφέρει τη μνήμη της για να βρει έναν τρόπο διαφυγής, πριν τελειώσει το οξυγόνο της. 

Army of the Dead

Λαμβάνει χώρα στο Λας Βέγκας, μετά από μια έξαρση ζόμπι. Μια ομάδα μισθοφόρων αναλαμβάνουν το μεγαλύτερο στοίχημα, δηλαδή να μπουν την ζώνη καραντίνας για την μεγαλύτερη ληστεία που έγινε ποτέ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ