ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ENTERTAINMENT

newsroom must

Η επίσημη ανακοίνωση του πως αποχωρεί από την σειρά του Netflix.

Οριστικοί τίτλοι τέλους για το «La Casa de Papel», καθώς τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς του Netflix ολοκληρώθηκαν.

Μπορεί η σειρά να φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος τοης και να μην έχουμε μάθει το επόμενο βήμα όλων των ηθοποιών που συμμετείχαν σε αυτό... ωστόσο μάθαμε για τον "Professor" ή αλλιώς Álvaro Morte.

Ο Álvaro Morte, λοιπόν, αφήνει τις ληστείες πίσω του και καταπιάνεται με την επιστήμη. Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός θα συμμετέχει στην νέα σειρά με τίτλο "The Head" και όχι, δεν θα είναι ο πρωταγωνιστής. Ο λόγος που ο διάσημος ηθοποιός δεν θα είναι ο βασικός ρόλος της σειράς είναι η γλώσσα, αφού η νέα σειρά θα είναι στα αγγλικά και αυτός θα είναι ο πρώτος αγγλόφωνος ρόλος του.

Το δικό του αντίο λοιπόν, είπε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, καθώς ανέβασε ένα video δείχνοντας τα studio που γυρίστηκε το La Casa γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Αφήνοντας για τελευταία φορά το πλατό του Casa de Papel. Τα λόγια δεν είναι απαραίτητα. Είμαι ευγνώμων για τόσα πολλά, για τα πάντα. Στους φανς (πρώτα από όλα), σε ολόκληρη την ομάδα της Vancouver Media και στο Netflix. Και σε εσένα αγαπητέ μου Profesor. Θα μου λείπουν οι καλές στιγμές που περάσαμε μαζί. Σας ευχαριστώ».

 

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Álvaro Morte (@alvaromorte)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ