ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ENTERTAINMENT

newsroom must

Πώς μπορείς να νιώσεις αμέσως καλά

Το να ξυπνάμε καθημερινώς χαρούμενοι και γεμάτοι ενέργεια ακούγεται ιδανικό... ωστόσο, αποτελεί ανέφικτο όνειρο! Οι περισσότεροι από εμάς, αρκετές μέρες του μήνα -άν όχι της βδομάδας- ξυπνάμε "ανάποδα" και όλα μάς φταίνε. Και ενώ αυτό είναι συνηθισμένο, εκείνο που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας σε αντίστοιχη περίπτωση είναι το ότι δεν χρειάζεται να αφήσουμε την αναποδιά του πρωινού να επηρεάσει ολόκληρή μας την μέρα. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Μερικοί από τους λόγους που μάς κάνουν να ξυπνήσουμε στραβά είναι οι σκέψεις που ταλανίζουν το μυαλό μας, οι αμφιβολίες για τον εαυτό μας, οι απορρίψεις και οι αποτυχίες που είχαμε στην ζωή μας και φυσικά, οι απώλειες αγαπημένων μας προσώπων. Αν και δεν υπάρχει ένα μαγικό ραβδί που μπορεί να εξαφανίσει όλα αυτά, υπάρχουν μερικά τιπς τα οποία θα μάς βοηθήσουν να μην είμαστε όλοι μέρα μουτρωμένοι. Δείτε στην συνέχεια 5 τρόπους που υπόσχονται να σας βγάλουν από την μιζέρια.

1.Κάνε 5 λεπτά yoga: Σύμφωνα με τους ειδικούς, 5-10 λεπτά yoga μπορούν να διώξουν την κατάθλιψη και να φέρουν την ευημερία στην ζωή σας.

2.Βάλε την σοκολάτα στην ζωή σου: Σταμάτα να ανησυχείς για τις θερμίδες και κατανάλωσε λίγη σοκολάτα αφού βάση των ειδικών, η κατανάλωση της σοκολάτας επηρεάζει τον νευροδιαβιβαστή σεροτονίνη (ουσία που βοηθά στη μεταφορά μηνυμάτων ανάμεσα στα εγκεφαλικά κύτταρα) και η οποία έχει την ικανότητα να καταπολεμά την κατάθλιψη.

3.Τηλεφώνησε σε κάποιον που αγαπάς: Αν θες να ακούσεις την φωνή της μαμάς, του συντρόφου, της κολλητής σου ή του οποιουδήποτε άλλου προσώπου, τότε μην διστάσεις να του τηλεφωνήσεις και να μοιραστείς τις σκέψεις σου μαζί του.

4.Κανόνισε να κάνεις κάτι: Η προσμονή του να κάνεις κάτι που σου αρέσει, είτε αυτό είναι ένα beauty treatment, είτε μια βόλτα με την κολλητή θα σε βοηθήσει να ξεχαστείς και να νιώσεις καλύτερα.

5.Σκέψου όσα έχεις στην ζωή σου και όσα έχεις πετύχει μέχρι σήμερα: Βάλε στην άκρη τις αρνητικές σου σκέψεις, και θυμήσου μόνο τα καλά. Αναπόλησε χαρούμενες στιγμές της ζωής σου και θυμήσου πως έχεις στην ζωή σου ανθρώπου που αγαπάς και σε αγαπούν.

Photo by Simon Maage on Unsplash

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ