ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

FOOD

Αθηνά Λοϊζίδου

Dip με πιπεριές Φλωρίνης και παντζάρια

Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Χρόνος ετοιμασίας: 15΄

ΥΛΙΚΑ:

3 πιπεριές Φλωρίνης
1 κουταλάκι κύμινο
1/3 κουταλάκι καυτό τσίλι
20 γρ. ελαιόλαδο
50 γρ. φρέσκος χυμός λεμονιού
150 γρ. ψημένο παντζάρι
40 γρ. καρύδια
½ ποτήρι φύλλα κόλιαντρου
50 γρ. ζάχαρη
2 κουταλάκια αλάτι

Για τη διακόσμηση:

Ηλιόσπορους
Κολοκυθόσπορους
Φύλλα κόλιαντρου

Διαβάστε την εκτέλεση εδώ

Πανακότα με γιαούρτι και φράουλες

Πιο δροσερό και χαρούμενο γλυκό δεν γίνεται!

Θα χρειαστούμε 7 μέτρια ατομικά μπολ

Υλικά
500 γρ. γάλα ΑΛΑΜΠΡΑ 1.5%
200 γρ. (1 συσκευασία) κρέμα γάλακτος ΑΛΑΜΠΡΑ
750 γρ. γιαούρτι
200 γρ. ζάχαρη
1½ φακελάκι (15 γρ.) ζελατίνη σε σκόνη, διαλυμένη σε ¼ ποτήρι πολύ ζεστό νερό
½ κουταλάκι βανίλια σε σκόνη

Για τη σος
300 γρ. φράουλες καθαρισμένες
80 γρ. ζάχαρη άχνη

Διαβάστε την εκτέλεση εδώ

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ