ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Αυτή είναι η πιο εύκολη πανακότα με γιαούρτι και ρόδια

Πανακότα με γιαούρτι και ρόδια

Εύκολη και εντυπωσιακή πανακότα με ρόδια και μια εύκολη σος με κεράσια. Υπέροχο και πιο ελαφρύ γλυκό!

Χρόνος ετοιμασίας: 15’

Χρόνος να παγώσει: 4 ώρες
Θερμίδες ανά 100 γρ.: 165

Θα χρειαστούμε ένα ορθογώνιο ταψί H7x33x14cm στρωμένο με μπόλικη μεμβράνη και αρκετή να περισσεύει γύρω-γύρω.

Υλικά
Για την πανακότα:
1300 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 10%
300 γρ. ζάχαρη άχνη
200 γρ. ζεματιστό νερό
3 φακελάκια (33 γρ.) ζελατίνη σε σκόνη
½ κουταλάκι βανίλια σε σκόνη
Για τη σάλτσα:
170 γρ. κατεψυγμένα κεράσια χωρίς κουκούτσι
80 γρ. ζάχαρη άχνη
50 γρ. νερό
Για το τελείωμα:
Οι σπόροι από 1 μέτριο ρόδι

Διαβάστε την εκτέλεση εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Γλυκά: Τελευταία Ενημέρωση