Αθηνά Λοϊζίδου
Η νέα συνταγή μου, εμπνευσμένη από το πρόσφατο ταξίδι μου στη Ρώμη. Τα ίδια ακριβώς biscotti απόλαυσα σε καφετερία στην Piazza San Silvestro, μαζί με το καπουτσίνο μου.
Χρόνος ετοιμασίας: 15΄
Χρόνος ψησίματος: 35΄
Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Υλικά
125 γρ. βούτυρο ανάλατο
125 γρ. ζάχαρη
2 αβγά
190 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
40 γρ. κακάο
1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
Το ξύσμα φλούδας από 1 πορτοκάλι
Ζάχαρη άχνη για το γαρνίρισμα
Διαβάστε την εκτέλεση στο Athena's Recipes.