ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κυρίως πιάτα

Κεφτεδάκια κοτόπουλου 30 λεπτών, τύπου coq au vin

Αυτά τα τύπου Coq au Vin κεφτεδάκια κοτόπουλου σε 30 λεπτά είναι ό,τι καλύτερο για τις κρύες νύχτες του χειμώνα όταν θέλετε κάτι εύκολο, γρήγορο και σούπερ νόστιμο.

Χρόνος προετοιμασίας: 10’
Χρόνος μαγειρέματος: 20’
Συνολικός χρόνος: 30’
Μερίδες: 4
Θερμίδες: 290 (χωρίς το ρύζι)

Υλικά
500 γρ. κιμάς κοτόπουλου
1 αβγό
40 γρ. αλεσμένη φρυγανιά
30 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
Αλάτι και μαύρο πιπέρι
3 φέτες μπέικον, ψιλοκομμένο
1 κουταλιά κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
4 καρότα, καθαρισμένα και κομμένα σε φέτες
2 φλιτζάνια μανιτάρια button, κομμένα σε φέτες
250 γρ. νερό, στο οποίο διαλύουμε 1 κύβο ζωμό κοτόπουλου
200 γρ. (1 συσκευασία) χυμός ντομάτας
2 κ.σ. πελτές ντομάτας
2 φύλλα δάφνης
1 κουταλάκι θυμάρι
Λίγα ψιλοκομμένα φύλλα δεντρολίβανου
1 καλά γεμάτο κουταλάκι corn flour, διαλυμένο σε λίγο κρύο νερό
½ φλιτζάνι φρέσκος μαϊντανός, ψιλοκομμένος
Ρύζι ή πουρές πατάτας για το σερβίρισμα

Διαβάστε την εκτέλεση εδώ

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ