ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Φασόλια... αλλιώς, από την Αθηνά Λοϊζίδου

Ένα φαγητό που μπορούμε να καταναλώσουμε και την περίοδο των νηστειών. Φτιάχνεται πολύ εύκολα και θα το αγαπήσετε. Η αρχική συνταγή μου ήταν με κοτόπουλο, αλλά το αντικατέστησα με κόκκινα φασόλια, για ένα διαφορετικό αποτέλεσμα.

Βαθμός δυσκολίας: Πολύ εύκολο
Χρόνος ετοιμασίας: 15΄
Χρόνος ψησίματος: 5΄
395 θερμίδες ανά μερίδα

Για 2 μερίδες

Υλικά
1 συσκευασία των 400 γρ. φασόλια red kidney beans στραγγισμένα και πλυμένα για να έχουμε σύνολο 240 γρ. φασόλια
1 μέτρια πράσινη πιπεριά χωρίς σπόρια ψιλοκομμένη
1 κουταλάκι ελαιόλαδο

Για τη σος
2 κουταλιές ΒΒQ σος
1 κουταλιά ντοματοπολτέ
½ κουταλάκι κύμινο
1/8 κουταλάκι σκόνη τσίλι
1 κουταλάκια fajita spice
2 κουταλάκια καφέ ζάχαρη
1 κουταλάκι αλάτι

Για το σερβίρισμα
2 μεγάλες τορτίγιας ολικής
1 αβοκάντο μέτριο κομμένο σε φέτες
100 γρ. καλαμπόκι κατεψυγμένο που έχει ξεπαγώσει
1 ποτήρια μαρούλι ψιλοκομμένο
1 ντομάτα ψιλοκομμένη

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο Athena Recipes

Κυρίως πιάτα: Τελευταία Ενημέρωση