ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κρέας

Βοδινό με αρωματικά και ρύζι

Όταν λαχταράτε ένα πλούσιο αλλά υγιεινό δείπνο, αυτό το στιφάδο με βοδινό κρέας και ρεβίθια είναι τέλειο. Αφήστε το να πάρει τον χρόνο του στον φούρνο και να μαγειρευτεί σε σημείο τελειότητας! Αυτή η συνταγή είναι ιδανική όταν πρέπει να ετοιμάσετε φαγητό για μια μεγάλη παρέα. Η ετοιμασία είναι εύκολη έστω και αν ο χρόνος ψησίματος είναι μεγάλος.

Χρόνος προετοιμασίας: 20’
Χρόνος μαγειρέματος: 3 ώρες
Συνολικός χρόνος: 3 ώρες και 20’
Θερμίδες ανά μερίδα: 630
Μερίδες: 8

ΥΛΙΚΑ
1.4 κιλά βοδινό κρέας (ελιά), κομμένο σε κύβους
Αλάτι και πιπέρι
50 γρ. ελαιόλαδο
1 μικρό κόκκινο κρεμμύδι, κομμένο σε ροδέλες
½ κ.γ. σκόρδο, λιωμένο
1 κ.γ. κουρκουμάς
½ κ.γ. μπούκοβο
2 κ.γ. ξύσμα λεμονιού συν 2 κουταλιές της σούπας χυμός λεμονιού
600 γρ. νερό
1 κύβος ζωμός βοδινού KNORR
400 γρ. (1 συσκευασία) ντομάτες ψιλοκομμένες
200 γρ. μαγειρεμένα ρεβίθια
60 γρ. φύλλα σπανάκι
¼ ποτήρι φρέσκο κόλιαντρο, χοντροκομμένο
¼ ποτήρι φύλλα μαϊντανού, χοντροκομμένα
800 γρ. μαγειρεμένο ρύζι μπασμάτι για να σερβίρουμε
Για το σερβίρισμα
40 γρ. φέτα, κομμένη σε κύβους
Φρέσκα φύλλα δυόσμου

Διαβάστε την εκτέλεση εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ