ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Ένα πιάτο που θα ανανεώσει το γιορτινό σας τραπέζι

Μια... διαφορετική γιορτινή γαλοπούλα που πρέπει να δοκιμάσεις

Αθηνά Λοϊζίδου

Η γιορτινή γαλοπούλα φτιαγμένη με ένα άλλο διαφορετικό τρόπο!

Χρόνος ετοιμασίας: 30΄ 
Χρόνος ψησίματος: 1 ώρα
Βαθμός δυσκολίας: Μέτριο
Μερίδες: 8
Θερμίδες ανά μερίδα: 600 

ΥΛΙΚΑ

Για τη γαλοπούλα
1.3 κιλά στήθος γαλοπούλας χωρίς κόκαλα και δέρμα, κομμένο σε κιμά
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κουταλάκι θυμάρι
Αλάτι-πιπέρι
4 κουταλιές αλεσμένη φρυγανιά

Για τα μανιτάρια
25 γρ. αποξηραμένα μανιτάρια δάσους
100 ml ζεματιστό νερό
400 γρ. φρέσκα μανιτάρια, κομμένα σε φέτες
50 γρ. αλατισμένο βούτυρο
Τα τρυφερά φύλλα από 1 κλωναράκι φρέσκο δεντρολίβανο
50 γρ. λιαστές ντομάτες, στραγγισμένες και κομμένες σε κομματάκια
1 κουταλιά λάδι τρούφας
5 κουταλιές αλεσμένη φρυγανιά

Μία συσκευασία (2 ρολά 850 γρ.) σφολιάτα
6 φέτες ζαμπόν
1 αβγό, ελαφρά κτυπημένο
Αλάτι, πιπέρι

Διαβάστε την εκτέλεση στο Athena's Recipes.

Κυρίως πιάτα: Τελευταία Ενημέρωση