ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Μια συνταγή από το νησί της θεάς Αφροδίτης. Δοκιμάστε την!

Πατάτες αντιναχτές
Έχουν πάρει το όνομά τους από τη διαδικασία παρασκευής τους. Σκεπάζουμε δηλαδή την κατσαρόλα με το καπάκι και «αντινάσσουμε» τις πατάτες (κουνάμε έντονα την κατσαρόλα για να ανακατευτούν).

Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Χρόνος ετοιμασίας: 10΄
Χρόνος ψησίματος: 30΄

410 θερμίδες ανά μερίδα

Για 4 μερίδες σαν συνοδευτικό

Υλικά
750 γρ. φρέσκες μικρές πατάτες
Αρκετό ηλιέλαιο να τις καλύπτει στο τηγάνισμα, γύρω στα 700 ml
2 κουταλιές κόλιανδρο κοπανισμένο
150 ml κρασί κόκκινο
Αλάτι, πιπέρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΔΩ

Κυρίως πιάτα: Τελευταία Ενημέρωση