ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Κριθαρότο με γαρίδες

Αθηνά Λοϊζίδου

ΥΛΙΚΑ
1 κουταλάκι ελαιόλαδο
1 κουτάλια κρεμμύδι ψιλοκομμένο
250 γρ. κριθαράκι
100 ml λευκό κρασί

Για το μείγμα ντομάτας
10γρ ζάχαρη
400γρ. (1 συσκευασία ) ντομάτες κομμένες σε κομμάτια
1 κουταλάκι πάστα ντομάτας
500 ml νερό
1 κουταλάκι ζωμό λαχανικών
1 κουταλάκι λάδι τρούφας
Αλάτι-πιπέρι

Για το τελείωμα
300γρ γαρίδες, μέτριες καθαρισμένες με την ουρά άθικτη

 

Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο athenarecipes.com.

Ψάρι: Τελευταία Ενημέρωση

X