Ένα κριθαρότο ιδανικό για τις νηστείες!
Αθηνά Λοϊζίδου
ΥΛΙΚΑ
1 κουταλάκι ελαιόλαδο
1 κουτάλια κρεμμύδι ψιλοκομμένο
250 γρ. κριθαράκι
100 ml λευκό κρασί
Για το μείγμα ντομάτας
10γρ ζάχαρη
400γρ. (1 συσκευασία ) ντομάτες κομμένες σε κομμάτια
1 κουταλάκι πάστα ντομάτας
500 ml νερό
1 κουταλάκι ζωμό λαχανικών
1 κουταλάκι λάδι τρούφας
Αλάτι-πιπέρι
Για το τελείωμα
300γρ γαρίδες, μέτριες καθαρισμένες με την ουρά άθικτη