Ένα διαφορετικό burger, ιδανικό για τους ιχθειοφάγους, αλλά και όσους αγαπούν το ψάρι.
Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Χρόνος ετοιμασίας: 10΄
Χρόνος ψησίματος: 12΄
Για 4 μερίδες
Υλικά
4 φιλέτα σολομού 100 γρ. το κάθε ένα
4 κλωναράκια δεντρολίβανο
Αλάτι, πιπέρι
Για το στήσιμο
4 ψωμάκια ολικής άλεσης
60 γρ. ξύσμα παρμεζάνας
8 λιαστές ντομάτες στραγγισμένες και κομμένες σε κομματάκια
4 κουταλιές μαγιονέζα ανακατεμένη με 4 κουταλιές αγγουράκι τουρσί ψιλοκομμένο
Λίγα φύλλα σπανακιού
Διαβάστε την εκτέλεση στο athenarecipes.com