Εξωτικά σουβλάκια σολομού
Μία συμβολή: όταν τηγανίζετε τα σουβλάκια σολομού, κρατήστε κλειστό το τηγάνι, για να κρατήσετε μέσα τη θερμότητα και να ψηθούν και εσωτερικά. Και φυσικά, δεν πρέπει να τα βαρυψήσετε.
Για 6 άτομα
Υλικά
1 κιλό φιλέτα σολομού χωρίς κόκαλα και δέρμα κομμένα σε σουβλάκια
2 πράσινες πιπεριές καθαρισμένες και κομμένες σε τετράγωνα κομμάτια
½ κρεμμύδι καθαρισμένο και κομμένο σε τετράγωνα κομμάτια
Για τη μαρινάτα
½ ποτήρι γάλα καρύδας
Χυμός από ένα λεμόνι
2 κουταλιές ζάχαρη
1 κουταλάκι αλάτι
½ κουταλάκι πιπέρι
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ