ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

GOING OUT

newsroom must

Iδέες που θα κάνουν το Σαββατοκύριακο σας μοναδικό.

Lives, θερινά σινεμά, parties ιδέες που θα κάνουν το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου μοναδικό.

Χάρης Βαρθακούρης στον Ουρανό
Στο χώρο του Ouranos rooftop του ξενοδοχείου Annabelle, o Χάρης Βαρθακούρης θα δώσει ξανά στο κοινό την ευκαιρία να απολαύσει το υπέροχο ρεπερτόριο του. Μαζί του στο πιάνο ο Ευθύβουλος Θεοχάρους, στην κιθάρα ο Δημήτρης Σουρουλλάς και στο μπουζούκι ο Φρίξος Παναγιώτου.

Info
Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020
Ouranos, 21.30
Λεωφ. Ποσειδώνος Πάφος
Ελάχιστη κατανάλωση €30 /άτομο
Κρατήσεις 99499887

Μουσική Πανσέληνος στο θεατράκι Προκυμαίας
O Δήμος Λεμεσού γιορτάζει την Πανσέληνο του Ιουλίου με μια μοναδική συναυλία. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το υπέροχο φεγγάρι ακούγοντας τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι και μουσική από τον διεθνή κινηματογράφο με το κουαρτέτο Εγχόρδων του Δήμου Λεμεσού και εκλεκτό φιλοξενούμενο τον γνωστό Κύπριο ερμηνευτή Κώστα Χατζηχριστοδούλου στο θεατράκι της προκυμαίας.

Info
Kυριακή 5  Ιουλίου 2020
Θεατράκι Προκυμαίας, 20.30
Λεμεσός

Sunday Latin Beach Party στο Poseidonia Beach Hotel
Mετά την εκπληκτική εμπειρία της προηγούμενης Κυριακής το Latin Beach Party στο Wanax επιστρέφει και πάλι. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τους Marjorie Montero & Constantinos σε ένα μοναδικό live μπροστά στην παραλία. Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα μέτρα ασφαλείας που απαιτούνται για την παροχή ενός ασφαλούς περιβάλλοντος και άνετης εμπειρίας, έχουν γίνει κάποιες αλλαγές στις ρυθμίσεις χώρου και καθισμάτων. Η ομάδα μας Wanax θα χαρεί να σας βοηθήσει επί τόπου.

Info
Kυριακή 5 Ιουλίου 2020
Poseidonia Beach Hotel, 14.00-17.00
Λ. Αμαθούντος Αγ. Τύχωνας Λεμεσός
Πληροφορίες 25321000

Δείτε εδώ τις υπόλοιπες ιδέες του wiz-guide για αυτό το ΣΚ.

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ