ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

GOING OUT

Σε συνεργασία με αγαπημένους food-grammers, σου έχουμε προτάσεις που θα σου ανοίξουν την όρεξη

Αρχίσαμε να μετράμε αντίστροφα για τη μέρα που θα ανοίξουν ξανά τα αγαπημένα μας εστιατόρια, καφετέριες και μπαρ.

Μέχρι όμως εκείνη τη μέρα, οι υπηρεσίες delivery μάς φέρνουν όλο και πιο κοντά στις αγαπημένες μας γεύσεις. Ίσως όμως να έχεις βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια ή να έχει κολλήσει το μυαλό σου όταν έχεις να σκεφτείς τι θες να φας και από πού.

Εμείς στο WiZ, σε συνεργασία με αγαπημένους food-grammers, σου έχουμε προτάσεις που θα σου ανοίξουν την όρεξη αλλά και θα σε βοηθήσουν, αν αμφιταλαντεύεσαι για το τι θα γευθείς αυτό το weekend!

@cypruseats

Το Cypruseats είναι το μεγαλύτερο κυπριακό Instagram account, όπου μπορείς να βρεις προτάσεις για φαγητό, brunch και γλυκό, που θα σε κάνεις να μη σταματάς να λιγουρεύεσαι αλλά και να τρως! Ο Άκης που το μόνο που κάνει είναι να τρώει, να ποστάρει και να τρώει ξανά και ξανά, και αυτό δεν το λέω εγώ αλλά ο ίδιος στο bio του στον λογαριασμό του στο Instagram. Γι’ αυτό το σαββατοκύριακο προτείνει σιεφταλλόπιτσα από το The Modern Kitchen στη Λεμεσό, το The Big daddy chicken burger από το Hola στη Λευκωσία, thigh pieces από το Afterbite και για γλυκιά αμαρτία το Nutella καλτσόνε από το Rokoko.

@myfoodcase_cy

Η αγαπημένη Κλειώ από το @Myfoodcase_cy μάς λέει πως αγαπημένη επιλογή για το weekend είναι οι brunch αλλά και πιο υγιεινές επιλογές από το αγαπημένο Nom στη Λευκωσία.

Δείτε όλες τις προτάσεις στο Wiz-Guide.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ