ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

GOING OUT

Συναυλίες, εξαιρετικές θεατρικές παραστάσεις, Stand Up Comedies δίνουν νόημα στο Σαββατοκύριακο μας.

Όσο ο κλοιός σφίγγει και τα μέτρα περιορίζουν την ψυχαγωγία μας στο ελάχιστο ο πολιτισμός βρίσκει τρόπο και τρυπώνει στο σαλόνι μας μέσα από τις οθόνες. Συναυλίες, εξαιρετικές θεατρικές παραστάσεις, Stand Up Comedies δίνουν νόημα στο Σαββατοκύριακο μας.

MOYΣΙΚΗ

Δημητρα Γαλάνη σε διαδικτυακή συναυλία

Η καθάρια φωνή της Δήμητρας Γαλάνη θα ηχήσει από τα διαδικτυακά κανάλια του Κέντρου Πολιτισμού ΙΣΝ, με την μετάδοση της συναυλίας που είχε πραγματοποιηθεί τον Μάιο στον Φάρο. Στο πλάι της βρέθηκαν δύο από τους καλύτερους μουσικούς της νέα γενιάς, ο δεξιοτέχνης στο ούτι και στα παραδοσιακά όργανα Θωμάς Κωνσταντίνου και ο εξαιρετικός πιανίστας της τζαζ Σπύρος Μάνεσης, χαρίζοντας από κοινού μια ξεχωριστή συναυλία μεταξύ Ανατολής και Δύσης. Θα είναι διαθέσιμη για λίγες ημέρες, από την Παρασκευή 15 του μηνός (11 π.μ.).

Info
Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021
Ωρά έναρξης συναυλίας 11.00
Προβολή Εδώ 

ΘΕΑΤΡΟ

«Με τη Σιωπή » του Αλεχάντρο Κασόνα 

Οι θεατρικές επιχειρήσεις Λεμπέση σε συνεργασία με το Θεατροκίνημα, θα παρουσιάσουν μέσω worlddwide live streaming, την Παρασκεύη 15.1, το Σάββατο 16.1 και την Κυριακή 17.1 και ώρα 20.00, την βραβευμένη θεατρική παράσταση « Με τη Σιωπή » του Αλεχάντρο Κασόνα, που χάρισε στην Μίρκα Παπακωνσταντίνου το πρώτο Βραβείο γυναικείας ερμηνείας στα βραβεία Αθηνοράματος και στον Προμηθέα Αλειφερόπουλο την πρώτη του υποψηγιότητα ως Καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου ηθοποιού . Η παράσταση που ενθουσίασε το κοινό και υμνήθηκε από τους κριτικούς , παίχτηκε για δύο χρόνια στο θέατρο Βεάκη (2006 – 2008 ) αλλά και στην Μονή Λαζαριστών στην Θεσσαλονίκη και ήταν κάθε μέρα sold out.

Το έργο του Αλεχάντρο Κασόνα «Με τη Σιωπή », διαδραματίζεται στο σπίτι που το λένε «τα εφτά μπαλκόνια », αρχοντικό πλούσιων κτηματιών. Είναι ένα μεταφυσικό παραμύθι, με πρωταγωνίστρια την ανύπαντρη Ελισέα, που περιμένει τον αρραβωνιαστικό της να γυρίσει από την Αμερική και που ζει περισσότερο στο μαγικό δωμάτιο της φαντασίας της παρά στην πραγματικότητα, αφήνοντας τον ρεαλιστικό χρόνο να περνάει μένοντας στο παρελθόν. Σε αυτό της το ταξίδι παρέα θα της κάνει ένα αυτιστικό παιδί, ο ανιψιός της. Το έργο σπάει τα όρια της στενής πραγματικότητας και μας φέρνει αντιμέτωπους με το εξωπραγματικό , μιλάει για την διαφορετικότητα, τη σημασία των λέξεων και των εννοιών για έναν άλλο κόσμο, που κατακλύζεται από σιωπές αλλά και ήχους.

Ιnfo
Παρασκευή 15- Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2021
Ώρα έναρξης: 20.00
Εισιτήριο €10
Δείτε την παράσταση ΕΔΩ 

Διαβάστε την συνέχεια στο Wiz-guide

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ