ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

GOING OUT

Μαρία Φάντη

Χαλαρωτικό σκηνικό, γοητευτικό μενού με υπογραφή του chef Laurent Brun, πλάι στη θάλασσα της Πάφου, το Mediterraneo είναι ένας γαστρονομικός παράδεισος που πρέπει να επισκεφθείς.

Χαλαρωτικό σκηνικό, γοητευτικό μενού με υπογραφή του chef Laurent Brun, πλάι στη θάλασσα της Πάφου, το Mediterraneo είναι ένας γαστρονομικός παράδεισος που πρέπει να επισκεφθείς.

Στις 13 Ιουνίου βρεθήκαμε σε ένα media dinner για να δοκιμάσουμε το νέο μενού του εστιατορίου. Το εστιατόριο μετά από την αναστολή λειτουργιών λόγω της πανδημίας επαναλειτουργεί τον Ιούλιο, μπαίνοντας δυναμικά στον γαστρονομικό χάρτη της Πάφου.

Η κομψή πολυτέλεια του ξενοδοχείου συνδυάζεται ιδανικά με ένα σκηνικό χαλάρωσης. Τα πάντα είναι μελετημένα: το design υπηρετεί την άνεση των επισκεπτών, παραπέμποντας σε διακοπές, τα σκεύη είναι διαλεγμένα ένα προς ένα, ενώ το γαστρονομικό concept είναι αυθεντικό και σωστά εκτελεσμένο.

Το μενού δεν θα μπορούσε να μην είναι πλούσιο σε προτάσεις, χάρη στο δημιουργικό αποτύπωμα του chef Brun, ο οποίος διαθέτει εμπειρία 30 χρόνων στα καλύτερα ευρωπαϊκά εστιατόρια και όχι μόνο, αλλά και στη φημισμένη ομάδα του ξενοδοχείου Annabelle, που έχουν στήσει ένα απολαυστικό μενού με άρωμα και έμπνευση από τις αγαπημένες ιταλικές και μεσογειακές γεύσεις.

Σε ένα χαλαρό βράδυ Σαββάτου, λοιπόν, ξεκινήσαμε τη γαστρονομική μας εξερεύνηση μελετώντας το μενού που είχε στηθεί για το βράδυ της επίσκεψής μας. Με μια γρήγορη ματιά το ιταλικό αυθεντικό κομμάτι φαίνεται ξεκάθαρα στις επιλογές των πιάτων.

Διαβάστε την συνέχεια στο wiz-guide

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ