ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

GOING OUT

H συναυλία του Stan και της Josephine στο Limassol Christmasland που είχε προγραματιστεί για σήμερα Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου, ακυρώνεται λόγω καιρικών συνθηκών και θα πραγματοποιηθεί στις 2 Ιανουαρίου στις 20:00.

Το πιο εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο χωριό σας περιμένει στο παλιό λιμάνι Λεμεσού και την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020 στις 20:00 o Stan και η εκρηκτική Josephine, θα βρεθούν εκεί για μια μοναδική συναυλια. Η είσοδος είναι δωρεάν και την συναυλία αυτή, δεν πρέπει  να χάσει κανένας! 

Αναλυτικότερα, μετά την περσινή επιτυχία του πρώτου LIMASSOL CHRISTMAS LAND οι διοργανωτές ξαναφέρνουν, για 2η συνεχόμενη χρονιά, το μαγικό κλίμα των Χριστουγέννων στη Λεμεσό.

Φέτος το LIMASSOL CHRISTMAS LAND μεταφέρεται στον χώρο του Παλιού Λιμανιού για να το μεταμορφώσει σε ένα άκρως χριστουγεννιάτικο τοπίο!

Φανταχτερά στολίδια, λούνα παρκ με τα πιο σύγχρονα παιχνίδια και δεκάδες διασκεδαστικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, είναι τα στοιχεία που θα συνθέσουν το απόλυτο χριστουγεννιάτικο σκηνικό και που θα βάλουν τη «μαγεία» στην καθημερινότητά μας κατά την περίοδο των γιορτών!

Όπως είναι ανεμενόμενο, το LIMASSOL CHRISTMAS LAND θα επισκεφθεί και ο Άι Βασίλης από το Ροβανιέμι με τους πολύτιμους βοηθούς του, και στον σάκο του θα υπάρχουν δώρα για όλα τα παιδάκια, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια των γιορτών στον χώρο θα υπάρχουν χριστουγεννιάτικα σπιτάκια με κάθε λογής λιχουδιές από όλο τον κόσμο.

Χρυσός Χορηγός: Eurobank Cyprus
Μέγας Χορηγός: Cablenet
Υποστηρικτής: Τουριστική Ανάπτυξη Λεμεσού.
Συνδιοργάνωνες: Αρχή Λιμένων Κύπρου και Δήμος Λεμεσού.
Χορηγοί Επικοινωνίας: Love FM 100.7 και Wiz Guide

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ