ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

GOING OUT

Μία συνεργασία με σκοπό να ταξιδέψει το ελληνικό τραγούδι σε όλες του γωνιές του κόσμου

Το ιδανικό σενάριο για το βράδυ του Σαββάτου θα ήταν να φορούσαμε τα καλά μας και να πηγαίναμε σε κάποια μουσική σκηνή, ακόμα ιδανικότερο θα ήταν να βρισκόμασταν στην Αθήνα και να περνούσαμε το Σαββατόβραδο μας σε κάποια πίστα διασκεδάζοντας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ωστόσο μιας και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα απ' όλα αυτά, φέρνουμε την πίστα της Αθήνας στο σαλόνι μας, παραγγέλνουμε σπεσιαλ cocktail απο κάποιο μπαράκι που κάνει delivery, καθόμαστε -αρχικά- αναπαυτικά στον καναπέ μας και απολαμβάνουμε τον Bασίλη Καρρά και Νίκο Μακρόπουλο στην πρώτη τους παγκόσμια διαδικτυακή συναυλία. Μαζί τους θα είναι ο Νίκος Ζωιδάκης,ο Γιάννης Καψάλης και Ματθαίος Τσαχουρίδης!

Μία συνεργασία με σκοπό να ταξιδέψει το ελληνικό τραγούδι σε όλες του γωνιές του κόσμου, να αγκαλιάσει τον Ελληνισμό του εξωτερικού και να μας συντροφεύσει με νότες και αγαπημένες επιτυχίες αυτή τη δύσκολη περίοδο που όλοι διανύουμε.

Τα εισιτήρια κοστίζουν € 9.90 το απλό και €14.90 με παρακολούθηση πλάνων προετοιμασίας και μπορείτε να τα προμηθευτείτε και να παρακολουθήσετε την συναυλία μέσω του viva.gr

Το wiz παράλληλα σας προτείνει τα παρακάτω μπαράκια  τα οποία με τα υπέροχα κοκτέιλ τους θα απογειώσουν το Σαββατόβραδό σας και θα το κάνουν αξέχαστο. Άλλωστε η καραντίνα θέλει καλοπέραση!

Δείτε τις προτάσεις στο Wiz-Guide.

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ