ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

GOING OUT

Ένα εστιατόριο ευρωπαϊκών προδιαγραφών με fine dining εμπειρία ανοίγει σύντομα στη Λευκωσία.

Πρόκειται για το νέο ξεκίνημα του sommelier Ανδρέα Κυπριανού, εκπροσώπου της Κύπρου στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό για τον καλύτερο sommelier της Ευρώπης, και του συνεργάτη του, Κώστα Κωνσταντίνου.

Μια πρωτότυπη ιδέα βασισμένη στην ιστορία της Κύπρου (που ξεκινά από τη λίθινη εποχή) αλλά και στη γαστρονομική μας κληρονομιά, με μια ξεχωριστή προσέγγιση υψηλών προδιαγραφών.

Το εστιατόριο ῥοῦς θα είναι ανοιχτό μεσημέρι και βράδυ έχοντας à la carte μενού τα μεσημέρια ενώ το βράδυ το degustation μενού θα είναι ο πρωταγωνιστής.

Τη γαστρονομική αυτή πρόσκληση έχουν αναλάβει ως executive chefs δυο πολυσυζητημένες προσωπικότητες από το περσινό ριάλιτι μαγειρικής «MasterChef», η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη και ο Πάνος Τόγιας. Την ομάδα συμπληρώνουν ακόμη 5 Κύπριοι σεφ.

Το άνοιγμα του εστιατορίου υπολογίζεται τέλος του μήνα.

ΠΗΓΗ: WIZ-GUIDE

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ