ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

GOING OUT

Wiz Guide

Εμπνευσμένη από τα ταξίδια της και έχοντας την επιθυμία να συνεχιστεί το όνομα του καφέ Κίτσιος αποφάσισε να ανοίξει την ομώνυμη καφετέρια

Μετά από πορεία πέραν των 30 χρόνων, ο αγαπημένος σπαστός καφές της Κύπρου, η οικογενειακή επιχείρηση Kitsios άνοιξε πρόσφατα το πρώτο της cafe.

Θέλοντας να συμβαδίζει με τα νέα δεδομένα, η οικογένεια Κίτσιου και συγκεκριμένα η Μαρία Χρυσοστόμου πάει ένα βήμα παραπέρα την οικογενειακή επιχείρηση. Εμπνευσμένη από τα ταξίδια της και έχοντας την επιθυμία να συνεχιστεί το όνομα του καφέ Κίτσιος, όπως μας ανέφερε, αποφάσισε να ανοίξει την ομώνυμη καφετέρια, η οποία βρίσκεται στην περιοχή των Λατσιών και συγκεκριμένα στην πολυσύχναστη οδό Αγίου Γεωργίου.

Σε ένα άνετο, μοντέρνο περιβάλλον θα απολαύσετε ποιοτικά χαρμάνια καφέ αλλά φυσικά και τους αγαπημένους σπαστούς καφέδες της επιχείρησης. Ακόμη, εκτός από καφέ, θα βρείτε σπιτική λεμονάδα αλλά και διάφορες σπιτικές λειχουδιές. Στον χώρο υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος παιδότοπος όπου οι μικροί μας φίλοι μπορούν να διασκεδάσουν άφοβα ενώ οι γονείς απολαμβάνουν τον καφέ τους.

Αυτό που τραβά το βλέμμα είναι το μοναδικό γκράφιτι της δημιουργού Μαργαρίτας που προωθεί τη διαφορετικότητα.

Το καφέ λειτουργεί από τις 6.30 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ.

Info
Αγίου Γεωργίου 24, Λατσιά
Τηλ. 22484811

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ