ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

GOING OUT

newsroom must

Το ιδανικό για τις καλοκαιρινές νύχτες που έρχονται.

Τα τελευταία χρόνια έχουν εμφανιστεί όμορφα στέκια εκτός πόλεων που μας βάζουν στο τριπάκι να βγούμε μακριά από τη βαβούρα των αστικών κέντρων και να απολαύσουμε τον καφέ ή το ποτό μας σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον.

Σε ένα παραμυθένιο σημείο κοντά στο δάσος λίγο έξω από την πόλη, στον δρόμο Πολιτικού-Λαζανιά, με μαγευτική θέα και κοντά σε μονοπάτι της φύσης, το Barrel Coffee And Wine Bar σε βάζει να ανακαλύψεις τη φυσική εμπειρία που προσφέρει.

Ο χώρος δημιουργήθηκε χωρίς να επηρεάσει το φυσικό τοπίο της περιοχής, με τα περισσότερα στοιχεία στη διακόσμηση να είναι από ξύλο και φιλικά προς το περιβάλλον.

Στο ατμοσφαιρικό καφέ-μπαρ, λοιπόν, θα έρθετε από νωρίς το απόγευμα και θα απολαύσετε τον καφέ σας ή το κρασί σας, τα οποία μπορείτε να συνδυάσετε με διάφορα platters που έχουν μεσογειακές επιρροές.

Την Παρασκευή και το Σάββατο το Barrel Coffee and wine bar μάς συνεπαίρνει και μουσικά αφού διοργανώνονται live βραδιές μουσικής από εγχώριους καλλιτέχνες.

Σύντομα ο χώρος θα προσφέρεται και για brunch, το οποίο οι επισκέπτες μπορούν να συνδυάσουν με μια βόλτα στο μονοπάτι της φύσης.

Για πληροφορίες και κρατήσεις: 22111333.

Δείτε περισσότερα στο cypruswizguide.com

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ