ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

GOING OUT

Ακολουθώντας την μακρόχρονη παράδοση των καρναβαλίστικών χορών και εκδηλώσεων που ως σινεμά πρόσφερε το Ριάλτο στους Λεμεσιανούς, το Θέατρο Ριάλτο αναπλάθει την ατμόσφαιρα των καρναβαλιών.

Με τους Magumba Plus να μας παρασέρνουν σε ρυθμούς latin και salsa με κουβανέζικα ηχοχρώματα!

Ακολουθώντας την μακρόχρονη παράδοση των καρναβαλίστικών χορών και εκδηλώσεων που ως σινεμά πρόσφερε το Ριάλτο στους Λεμεσιανούς, το Θέατρο Ριάλτο αναπλάθει την ατμόσφαιρα των καρναβαλιών μέσω των Magumba Plus και μεταφέρει ζωντανά από τη σκηνή του μουσικές latin και salsa με κουβανέζικα ηχοχρώματα.

Με ανεβασμένη καρναβαλίστικη διάθεση, οι έξι σπουδαίοι μουσικοί του σχήματος - τέσσερεις Κύπριοι, ένας Χιλιανός και ένας Κουβανός - με έντονη σκηνική παρουσία και επικοινωνιακό χαρακτήρα, είναι έτοιμοι να μας παρασύρουν να χορέψουμε στους ξεσηκωτικούς τους ρυθμούς, έστω και μόνοι στο σπίτι μας!

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Μαρτίου ζωντανά στο Θέατρο Ριάλτο με τον επιτρεπόμενο αριθμό θεατών και θα μεταδίδεται απευθείας διαδικτυακά. Αξίζει να σημειωθεί πως η παράσταση θα είναι ανοιχτή και διαθέσιμη δωρεάν στο κανάλι του Θεάτρου Ριάλτο στο youtube μέχρι και τις 14 Μαρτίου, για να μας συντροφεύει καθόλη την περίοδο του καρναβαλιού, προσφέροντας μας ωραία μουσική, διασκέδαση και αισιοδοξία, χαρακτηριστικά στοιχεία του καρναβαλιού τα οποία, ιδιαίτερα σήμερα, όλοι χρειαζόμαστε.

Μουσικοί: Pedro-Son Caliente – Τραγούδι, Γιώργος Κούλας – Κρουστά, Ηλίας Ιωάννου – Τρομπέτα, Rodrigo Caceres – Μπάσο / Τραγούδι, Γιώργος Μορφίτης – Πιάνο / Τραγούδι, Ρόδος Παναγιώτου – Drums.

Οι Macumba αποτελούν μια συνεργασία του Χιλιανού μπασίστα Rodrigo Cáceres και των τριών Κύπριων μουσικών, Ηλία Ιωάννου, Γιώργου Μορφίτη και Ρόδου Παναγιώτου που φέρνει μία διαφορετική προσέγγιση στους Latin ρυθμούς, άφρο- κουβανέζικους και βραζιλιάνικους ως επι τω πλείστον, συνδυάζοντας τους με μια σύγχρονη Jazz αισθητική αντίληψη. Έχουν ήδη κυκλοφορήσει το πρώτο τους CD Album με τίτλο “Como Jugando”.

Το σχήμα ενισχύουν στη συναυλία στο Θέατρο Ριάλτο ο καταξιωμένος Κύπριος μουσικός Γιώργος Κούλας και ο εκρηκτικός Κουβανός τραγουδιστής Pedro-Son Caliente.

Διαβάστε περισσότερα στο Wiz-Guide.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ