ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

PROMO

Η Schwarzkopf επανεφευρίσκει τον εαυτό της φέτος, γιορτάζοντας 120 ολόκληρα χρόνια με την καμπάνια #createyourstyle. Η καμπάνια εξυμνεί την προσωπική δημιουργικότητα και αυτοπεποίθηση. Τα ιδανικά της ομορφιάς και της τελειότητας χάνονται στο παρασκήνιο, ενώ πλέον πρωταγωνιστής είναι η έκφραση της αυθεντικής μας προσωπικότητας.  Με νέο εμπορικό σήμα και διάφορα διαφημιστικά μοτίβα, η εταιρεία θέλει να τονίσει την ποικιλομορφία και την αυθεντικότητα με τη βοήθεια μοντέλων όπως η Toni Garrn και διεθνείς influencers της Schwarzkopf και μέλη διαφορετικών κοινοτήτων. Όλοι μαζί γιορτάζουν ζωντανά χτενίσματα και χρώματα μαλλιών και ένα νέο κεφάλαιο στην έκφραση της ομορφιάς.

120 χρόνια Schwarzkopf σημαίνει 120 χρόνια παθιασμένης δέσμευσης στην ατομικότητα, τη δημιουργικότητα και τη μόδα. Κι όλα αυτά, για τα μαλλιά μας! Η νέα αποστολή της Schwarzkopf είναι να υποστηρίξει αυτό τον ολοκαίνουριο ορισμό της ομορφιάς και της ατομικής έκφρασης και να δώσει σε όλους την ευκαιρία να αναδείξουν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους!

Αυτή η αποστολή υποστηρίζεται από το #createyourstyle, μια καμπάνια που μετατρέπει το στυλ σε ένα καθρέφτισμα διαθέσεων, στιγμών και γεγονότων και που ξεφεύγει από αυστηρές γραμμές. «Οι άνθρωποι δεν θέλουν να ακολουθούν τα στερεότυπα της ομορφιάς πλέον. Κάθε άτομο εκφράζει την προσωπικότητά του με ένα πολύ ατομικό, αυθεντικό τρόπο. Η Schwarzkopf τους δίνει τις σωστές λύσεις ώστε να μπορούν να φτιάχνουν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους και να νιώθουν αυτοπεποίθηση κάθε στιγμή της ζωής τους», αναφέρει η Marie-Ève Schröder, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Henkel Beauty Care.

Η νέα καμπάνια περιλαμβάνει διαφημιστικά μοτίβα και προωθητικές ενέργειες που περιλαμβάνουν μοντέλα όπως οι Toni Garrn και Kris Gottschalk, μια ομάδα από influencers της Schwarzkopf, εκπροσώπους από διάφορες ηλικιακές ομάδες, κοινότητες και άτομα διαφόρων σεξουαλικών προσανατολισμών.

Οι βαφές, τα προϊόντα περιποίησης και στυλιζαρίσματος της Schwarzkopf βοηθούν τον καθένα να δημιουργήσει το αγαπημένο του χτένισμα, ανεξαρτήτα από τα ιδανικά της ομορφιάς. Τα Schwarzkopf Looks, τα οποία παρουσιάστηκαν και εφαρμόστηκαν από τον Armin Morbach από το 2008, αποτελούν επίσης μέρος της καμπάνιας #createyourstyle. Σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια, τα Schwarzkopf Looks του 2018 δεν θα προσανατολίζονται στις τάσεις της πασαρέλας. Αντ’ αυτού θα τονίζουν το προσωπικό στυλ κάθε μοντέλου, δίνοντας ζωή στην ομορφιά με τρόπο που σέβεται την μόδα αλλά δεν επιζητεί την τελειότητα.

 

https://www.facebook.com/SchwazkopfCy 

http://www.schwarzkopf.gr/el/highlights.html

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ