ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

PROMO

Κέρδισε το και δημιούργησε τα δικά σου GAMING STORIES…

Ο Deejay Radio 93 5 και το Public σας δίνουν την ευκαιρία να διεκδικήσετε το πολυαναμενόμενο gadget του 2020, το Sony PlayStation 5 Digital Edition. Η αγαπημένη σας εκπομπή «Radio Stories», με τον Δημήτρη και την Ιωάννα, αναζητούν δυο (2) τυχερούς ακροατές που θα κερδίσουν από ένα Sony PlayStation 5.

• Λάβετε μέρος στέλνοντας μήνυμα στο 1800 με την ένδειξη RADIO STORIES κενό, το ονοματεπώνυμό και την ηλικία σας για να μπείτε στην κλήρωση και να κερδίσετε το Sony PlayStation 5 (χρέωση 10 σεντς ανά μήνυμα).

• Είτε μπείτε στα social media του Deejay Radio 93 5, σε Facebook και Instagram και βρείτε τα σχετικά posts του διαγωνισμού, ακολουθώντας τα πανεύκολα βήματα, και μπαίνοντας στην κλήρωση.

• Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Το ολοκαίνουργιο Sony PlayStation 5 υπόσχεται μια καθηλωτική εμπειρία ψυχαγωγίας με απίστευτα γραφικά και πρωτοφανή επίπεδα ρεαλισμού, αστραπιαία φόρτωση με δίσκο SSD εξαιρετικά υψηλής ταχύτητας, υποστήριξη απτικής ανάδρασης, δυναμικής απόκρισης και ήχο 3D, καθώς και μια ολοκαίνουργια γενιά απίστευτων παιχνιδιών PlayStation.

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου και Παρασκευή 27 Νοεμβρίου, δυο τυχεροί ακροατές θα ακούσουν ζωντανά το ονοματεπώνυμο τους , από το τον Δημήτρη και την Ιωάννα, κερδίζοντας από μία παιχνιδοκονσόλα Sony PlayStation 5 από το Public ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ