ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

FASHION NEWS

Ριάνα Στυλιανού

“Μιλάμε λοιπόν με άντρες και γυναίκες από όλο τον κόσμο με έναν τρόπο που δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε πριν από 10 - 15 χρόνια”

Σε έναν digital κόσμο, πολλά έντυπα έχουν εξαφανιστεί μέσα στην πελώρια θάλασσα του ψηφιακού υλικού που περιτριγυρίζει τον κόσμο σήμερα. Με όλους εμάς να βρίσκουμε ότι πληροφορία χρειαστούμε στο κινητό μας ή τον υπολογιστή μας... τα έντυπα έχασαν λίγο την αξία τους. Υπάρχουν φυσικά και ορισμένοι άνθρωποι που παραμένουν σταθεροί φαν του εντύπου περιοδικού και της εφημερίδας για να ενημερώνονται καθημερινά.

Μέσα από μια συνέντευξη της Anna Wintour με τη Christiane Amanpour, απαντά στο κρίσιμο ερώτημα του τι πιστεύει για το μέλλον των περιοδικών. Όπως όλοι γνωρίζουμε, η Vogue αποτελεί το A και το Ω στον κόσμο της μόδας και είναι το σημείο κατατεθέν για οποιοδήποτε θέμα αφορά το fashion αλλά και την ομορφιά.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Wintour (@wintourworld) στις

Christiane Amanpour: «Το Vogue είναι κάτι σαν ένα είδος πολιτιστικής Βίβλου, το touchstone, και όμως, το διαδικτυακό είδος είναι προφανώς, ένας τρόπος για να ξεπεραστεί εκτύπωση, οι influencers του Instagram μπορεί να έχουν μεγαλύτερη επιρροή από το Vogue. Θα ήθελα να μάθω τις σκέψεις σου πάνω σε αυτό το θέμα και αν πιστεύεις πως το "Glossy Magazine" είναι ένα είδος υπό εξαφάνιση"

Anna Wintour: «Νομίζω ότι είμαστε τόσο τυχεροί σήμερα που έχουμε τόσα πολλά κανάλια στα οποία μπορούμε να απευθυνθούμε στο κοινό μας. Αν πάω πίσω στον χρόνο, τότε που ήμουν ένα νεαρό κορίτσι που μεγάλωνε στη Βρετανία και πήγα για την πρώτη μου δουλειά, θεωρούσαμε το γεγονός ότι προσεγγίζαμε ένα κοινό 90.000 ατόμων με το μηνιαίο περιοδικό και μόνο ένα σπουδαίο πράγμα. Τώρα πιστεύω ότι οι 22 εκατομμύρια ακόλουθοι που έχουμε στο Instagram είναι πολύ καλό για εμας. Μιλάμε λοιπόν με άντρες και γυναίκες από όλο τον κόσμο με έναν τρόπο που δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε πριν από 10 - 15 χρόνια. Λοιπόν, όχι, νομίζω ότι είναι όλα σημαντικά, όλα εξυπηρετούν έναν διαφορετικό σκοπό, είναι όλα έγκυρα. Και η πρόκλησή μας είναι να βρούμε την καλύτερη φωνή για κάθε συγκεκριμένο κανάλι που χρησιμοποιούμε. "

Η Anna ήταν ξεκάθαρη στην ερώτηση που της έθεσε η δημοσιογράφος και πιστεύει πως το έντυπο δεν πρόκειται να εξαφανιστεί εφόσον κάθε κανάλι εξυπηρετεί ένα ξεχωριστό σκοπό, αρκεί να βρεθεί η κατάλληλη φωνή για να εκπροσωπηθεί.

Πολλοί followers του λογαριασμού αφήσαν διάφορα σχόλια κάτω από την ανάρτηση της Anna Wintour λέγοντας πόσο πολύ αγαπούν να διαβάζουν το φυσικό περιοδικό και πως η χάρη του εντύπου είναι διαφορετική από αυτού στο διαδίκτυο.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Wintour (@wintourworld) στις

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ