ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

FASHION NEWS

Ριάνα Στυλιανού

Αυτό το fashion girl βρέθηκε στην “καρδιά” της τέχνης και της κουλτούρας.

H Chiara Ferragni είναι μια από της πιο αναγνωρισμένες bloggers στον κόσμο, ακόμα και κάποιος που δεν ασχολείται με την μόδα θα την αναγνωρίσει. Η ίδια μοιράζεται καθημερινά, στιγμιότυπα από τη ζωή της και μας δίνει την ευκαιρία να δούμε ένα closer look στα ταξίδια που κάνει με την οικογένειά της.

Ως mega influencer, η Chiara προωθεί συνέχεια brands με τα οποία έχει συμφωνίες με έναν αβίαστο και σούπερ φαν τρόπο. Μια από τις τελευταίες τις συνεργασίες ωστόσο μας τράβηξε ιδιαίτερα την προσοχή, εφόσον αυτό το fashion girl βρέθηκε στην “καρδιά” της τέχνης και της κουλτούρας.

Μέσα από την σχετική ανάρτησή της, βλέπουμε την ίδια να ποζάρει με χάρη δίπλα από τα έργα του Botticelli και να φωτογραφίζεται για την Vogue του Xον Κόνγκ. Η φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε στο μουσείο Galleria Degli Uffizi στη Φλωρεντία και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό.

Η εν λόγω φωτογράφιση στη Φλωρεντία, έγινε στα πλαίσια της προώθησης μίας μεγάλης αναδρομικής έκθεσης που θα λάβει χώρα στο Ηοng Kong Museum of Art, στις 23 Οκτωβρίου. Η συνεργασία έγινε ανάμεσα στην ίδια και το First Initiative Foundation.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ